Sony'den 3 yeni canavar daha!

Sony, IFA 2013'te sadece Xperia Z1 ile şov yapmadı! İşte Sony'nin tanıttığı diğer canavarlar...

Sony'den 3 yeni canavar daha!

Microsoft, Surface Pro'nun yeni versiyonu için çalışmaya devam ededursun, Sony, yeni amiral gemisi cebi Xperia Z1'in ardından, ona benzer bir ürün tanıttı bile. Şu an Berlin'de sürmekte olan IFA 2013 etkinliğinde tanıttığı ürünler arasına bir yenisini daha katan Sony, Microsoft'un yeni nesil Surface Pro'sunu andıran Windows 8'li tableti, VAIO Tap 11'i tanıttı.

Sony, IFA 2013'te ortaya çıkarttığı yeni VAIO Tap 11 tableti ile bizlere 11.6 inç büyüklüğünde bir ekran sunuyor. Beraberinde tıpkı Surface Pro'da olduğu gibi mıknatıslı yapıda ince bir klavye getiren VAIO Tap 11, böylece dizüstü bilgisayar şeklinde de kullanılabiliyor. Yine Microsoft'un Windows 8'li tabletinde olduğu gibi tabletin yanında bir dijital kalem de veren Sony, tabletin ekranının ise 1.920 x 1.080 piksel çözünürlük desteği göstermesini sağlamış.

Intel'in dördüncü nesil işlemcisiyle sunulacak olan VAIO Tap 11, aynı zamanda 128 GB ve 512 GB kapasiteleri arasında değişen SSD depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olacak olan tabletin piyasaya ne zaman sürüleceğine ve fiyatının ne olacağına dair bir bilgi ise henüz yok.

VAIO Tap 21 de tanıtıldı

Diğer yandan Sony, VAIO Tap 21 adını verdiği yeni All-in-One PC'sini de yine IFA 2013'te tanıttı. 21.5 inç büyüklüğünde bir ekranın sahibi olan VAIO Tap 21, bir önceki model olan Tap 20'den yüzde 50 daha ince ve daha hafif bir yapıda. Üzerinde Intel'in dördüncü nesil Core i5 ve Core i7 ailelerinden işlemci seçenekleriyle satışa sunulacak olan VAIO Tap 21, SSD ve veya hibrit sabit disk depolama birimlerine sahip olacak. VAIO Tap 20'nin iki saatlik batarya süresini de geliştiren VAIO Tap 21'in de fiyat ve çıkış tarihine ilişkin herhangi bir bilgi yok.

Son olarak VAIO Flip!

Ve son olarak Sony, Lenovo'nun Yoga serisine benzer bir yapıdaki yeni ürün gamını açıkladı. VAIO Flip ismini taşıyacak olan yeni ürünleriyle birlikte yakında raflarda göreceğimizi düşündüğümüz yeni Sony hibritleri, 13, 14 ve 15 inç ekran boyutlarında ve 512 GB SSD kapasitesine sahip modeller olarak satışa sunulacak. Ayrıca elbette yine cihazlar Intel Core işlemciye sahip olacaklar. Sony, diğer ürünlerinde olduğu gibi VAIO Flip hakkında da bir fiyat ve çıkış tarihi açıklamadı.

Yakında Sony'nin tüm bu yeni ürünleri hakkında daha detaylı bilgilerin sızmaya başlayacağından eminiz.

Okuyucu Yorumları