Sony'den bir Xperia daha: Xperia M

Sony, yağmur gibi yağdırdığı Xperia ceplerine bir yenisini daha ekledi: İşte Xperia M ve sundukları!

Sony'den bir Xperia daha!

Xperia SP, Xperia L ve amiral gemisi Xperia Z'nin ardından üç kardeşin yanına yeni bir kardeş daha geldi: Sony Xperia M.

Sony, 2013'ün üçüncü çeyreğinde piyasaya süreceği yeni telefonu Xperia M'nin fiyat bakımından uygun olacağını söylese de fiyatını şimdilik açıklamadığından ne kadar uygun olacağını bilmiyoruz.

Xperia M'nin özellikleri uygun fiyatına göre iyi görünüyor. 4 inç ekrana sahip yeni Xperia, 854x480 çözünürlük, 1GHz çift çekirdekli işlemci, Android 4.1 Jelly Bean ve 5 megapiksellik arka kamera (HDR modu destekli) gibi özelliklerle geliyor. Bununla birlikte cihazın depolama alanı o kadar da iç açıcı değil. 4GB'lık dahili depolama alanının sadece 2GB'ı size kalıyor; ancak depolamayı microSD ile genişletebildiğinizi hemen söyleyelim.

Sony Xperia M

Xperia M, son Xperia'lardaki güçlü bağlantı özelliklerini de ihmal etmiyor. Wi-Fi, aGPS, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA, microUSB slotu ve çift SIM kartlı model seçeneği, Xperia M'nin donatıları arasında. 124 x 62 x 9.3 mm'lik bir kasaya sahip cihaz 115 gram ağırlığında ve içerisinde 1.750mAh kapasiteli bir pil bulunuyor.

Siyah, beyaz, sarı ve mor renk seçenekleriyle satışa sunulacak Xperia M, alt seviye akıllı cepler arasında güçlü bir mücadeleci olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları