Sony'den bomba Walkman açıklaması!

Dünya elektronik devi Sony, Walkman üretimini durdurdu mu? İşte resmi açıklama...

Sony'den Walkman açıklaması!

Sony, Walkman®'in üretimine ilişkin açıklama yaptı. İşte Sony'den gelen açıklama:

"Sizin Walkman®'iniz hangisi?
"Sony'nin Walkman üretimini durdurduğu" içerikli haberlere ilişkin sizleri kaynağından doğru bilgilendirme ihtiyacı duyduk.

Taşınabilir kasetçalar Walkman®'in üretimini Japonya'da durdurduğumuz haberi, maalesef birtakım yazılı ve online mecralarda "Walkman® markasının küresel çapta sonu" şeklinde, yanlış bir biçimde yansıtılmaktadır. Kasetçalar Walkman® üretimi, sadece Japonya'da durdurulmuştur,Ancak Japonya'da ve tüm dünyada Walkman® MP3/MP4 çalar satışları yepyeni ürün gamları ile devam etmektedir. Ayrıca Japonya haricinde tüm dünyada Walkman® kasetçalar satışları da devam etmektedir.

Biz Sony olarak, üretim ve satış ile ilgili doğru bilgiyi çeşitli iletişim kanallarımız aracılığıyla tüm kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz.

Sizi de konu ile ilgili olarak aydınlatabildiğimizi umar, görüşlerinizi dinlemekten her zaman memnuniyet duyacağımızı belirtir ve yepyeni ürün gamı ile markamızın en son modellerine göz atmak ve kendi Walkman®'inizi belirlemek için www.sony.com.tr/hub/walkman adlı web sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,
Sony Eurasia A.Ş."

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları