Sony'den çok ince ses kayıt cihazı!

Sony, kategorisinde bugüne kadar ürettiklerinin "en incesi" olduğunu söylediği cihazı ortaya çıkardı

Sony "en incesini" yaptı!

ICD-TX50, 6,4 mm inceliği ve sadece 50 gram ağırlığı ile Sony'nin bugüne kadar ürettiği en ince ses kayıt cihazı olma özelliğini taşıyor. Okuması kolay OLED ekran ile dikkat çeken parlak görünümü sayesinde ister toplantı odasında olsun isterse hareket halinde, beklenmedik bir anda aklınıza gelen fikirleri, şık takım elbisenizin keskin hatlarında en ufak bir bozulmaya neden olmadan kaydetmenize olanak tanıyor.

Yüksek kaliteli yerleşik stereo mikrofon ile bir sonraki büyük fikrinizi kayda geçirmenizi çok kolay hale getiriyor. Söyleşiler ve daha fazlası CD kalitesinde Doğrusal PCM veya MP3 dosyaları olarak kaydedilebiliyor. Sözlerinizin duyulması gerektiğinde optimum netlik için 'Gömlek Cebi', 'Toplantı' ve 'Söyleşi' de dahil olmak üzere toplam beş adet Scene Select modu bulunuyor.

Uzun süren toplantılarınız için 4GB bellek

4GB büyüklüğündeki yerleşik bellek, en uzun konferans, toplantı veya beyin fırtınası oturumunu dahi kaydedebilmenize yetecek kadar geniş alan sunuyor. Kayıt zamanı, cihaza opsiyonel bir microSD bellek kartı takarak daha da artırılabiliyor.

Üç dakikalık şarj ile yaklaşık bir saat kayıt

Üç dakikalık şarj ile yaklaşık bir saat kayıt

Üç dakikalık şarj ile yaklaşık bir saat kayıt imkanı

Düşüncelerinizi bir an önce sözlere döküp kayıt altına almanız gerekiyorsa, USB üzerinden yapacağınız sadece üç dakikalık şarj ile pilinize yaklaşık bir saatlik kayıt için yetecek enerjiyi depolamanıza olanak tanıyor. Tam şarjlıyken, dahili lityum ion pil, MP3 dosyaları için kesintisiz 24 saat kayıt/çalış süresi sunuyor.

Ses kaydı yapmıyorsanız müzik dinleyin

ICD-TX50, aynı zamanda hareket halindeyken de kullanımı kolay bir müzik çalara dönüşüyor. Tek yapmanız gereken, en sevdiğiniz şarkıları cihazınıza yüklemek ve beraberinde gelen stereo kulaklık veya yerleşik hoparlör ile ezgilerin tadını çıkarmak.

Dosyalarınızı aktarın, kayıtlarınızı parmağınızı bile oynatmadan yazıya dökün

Kayıt cihazı, beraberinde dosyalarınızı transfer etmeyi, düzenlemeyi ve yönetmeyi kolaylaştıran ve sadece PC'lere özel olarak sunulan Sound Organiser yazılımı ile geliyor. Aynı zamanda, kayıtlarınızı parmağınızı dahi kıpırdatmanıza gerek kalmaksızın yazıya döken en son Dragon Naturally Speaking ses tanıma yazılımı ile de tam olarak uyumlu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları