Sony'den dokunmatik PC

Sony'nin yeni dokunmatik kişisel bilgisayarı, farklı pozisyonlarda kullanılabiliyor!

Sony'den dokunmatik PC

Sony'nin VAIO yelpazesinde yer alan VAIO Tap 20 ile artık herkes heyecan verici medya deneyimlerini paylaşabiliyor. VAIO Tap 20, bir masaüstü kişisel bilgisayar ve çok daha fazlası olabilen, yepyeni bir ev bilgisayarı konsepti.

Windows 8'in sezgisel kolaylığından en iyi şekilde yararlanmak üzere tasarlanan çok yönlü Sony VAIO Tap 20, uygulamalar ve medya koleksiyonunuz ile etkileşime geçmenizi sağlayacak heyecan verici yeni olasılıklar sunuyor.

Yaşam alanlarınızın her yanında

Pil ile çalışan, taşınabilir VAIO Tap 20, yatak odalarından çocuklarınızın oyun alanlarına, mutfağa veya bahçeye kadar yaşam alanlarına rahatlıkla sığıyor. VAIO Tap 20'de, sehpanızın üzerine yatırılarak büyük çoklu dokunmatik ekranı üzerinde herkesin katılabileceği oyunlar oynanabiliyor. Dahili standını açıp arkaya yaslayarak elde edeceğiniz rahat açıdan VAIO Tap 20, dokunuşlarla fotoğraf ve film düzenlemek, taramak ve eğlence için kullanılabiliyor. Dik hale getirilerek tam donanımlı bir masaüstü kişisel bilgisayara kavuşulabiliyor. Beraberinde verilen kablosuz klavye ve faresi ile belgeler üzerinde çalışmak, internette dolaşmak veya e-postalarınızı kontrol etmek son derece kolay hale geliyor.

20 inç'lik panelin sunduğu geniş görüş açısı ile net, parlak görüntüler

20 inç büyüklüğündeki panel, geniş görüş açısı ile net, parlak görüntüler sunuyor. Hassas 10 noktalı çoklu dokunmatik özelliği, tüm ailenin çok oyunculu oyunları aynı anda oynayabilmesine imkan veriyor. Sony Mobile BRAVIA Engine 2, son derece detaylı ve ekran üzerinde su gibi akan hareketlerle net, doğal bir film izleme deneyimi sunuyor.

Zengin, güçlü ve canlı sesler dünyasına hoş geldiniz

Sıradan dizüstü bilgisayarların küçük, zayıf hoparlörlerinden sonra kendini fazlasıyla belli edecek zengin, güçlü sese geçişi sağlıyor. Cömert boyutlardaki stereo hoparlörler, sağlam, gür bas sesler elde etmek için düşük frekansları güçlendiren dahili subwoofer ile destekleniyor. Sony'nin S-Force Front Surround 3D teknolojileri de ister oyun oynayın ister film izleyin, tüm odayı dolduran canlı sesler elde etmenizi sağlıyor.

Ev eğlencesine bağlanın

Ev eğlencesine bağlanın

VAIO Tap 20'de ailecek yaratın, sosyal ağlarda paylaşın

Family Paint, büyük çoklu dokunmatik ekranının karşı kenarlarında iki kişinin aynı anda çizim, boyama, karalama yapmasına izin veriyor. Ortaya çıkan sonuçlar, tek bir dokunuşla Facebook veya Twitter üzerinden paylaşabiliyor. Fingertapps Organizer, herkesin günlük yapması gereken işleri güncel halde tutmayı çocuk oyuncağı haline getiriyor. Ailenin tüm üyeleri, kullanıcı dostu takvim üzerine not kağıtları yapıştırabiliyor, notlar alabiliyor ve tek bir bakışta herkesin neler planladığını görebiliyor.

Ev eğlencesine bağlanın

VAIO Tap 20, diğer ev cihazlarına bağlanmayı ve içerik paylaşmayı da hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor.

Sony'nin One-touch fonksiyonu ile NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliğine sahip Sony cihazları arasında kolaylıkla ve anında müzik ve fotoğrafların tadı çıkarılabiliyor. Tek yapmanız gereken, cihazlardan birini diğerine dokundurarak, hiçbir Bluetooth veya Wi-Fi kurulumu yapmanıza gerek kalmadan kablosuz bağlantı kurmak. Örneğin, One-touch fonksiyonlu Bluetooth kulaklık veya hoparlörler üzerinden VAIO'nuzda bulunan şarkıları dinlemeye devam etmek gayet kola

Sony'den ücretsiz indirilebilir uygulama seçenekleri

  • Sony'nin sunduğu ve ücretsiz olarak indirilebilen üç yeni uygulama ile eğlence deneyimi daha da genişletilebiliyor.
  • 'Music' uygulaması, xLoud ve ClearPhase sayesinde müzik koleksiyonunuzun tadını mükemmel bir kalite ile çıkarmanıza imkan veriyor.
  • 'Album' uygulaması fotoğraf ve videoları görüntülemeyi, sıralamayı veya paylaşmayı eğlenceli ve sezgisel hale getiriyor.

Her iki uygulama da DLNA uyumlu büyük ekran televizyon ve ses sistemleri üzerinde keyfine varmak için kişisel fotoğrafları, videoları ve müzik içeriğini ''fırlat ve at' teknolojisi ile göstermenize olanak sağlıyor.

Okuyucu Yorumları