Sony'den foto tutkunlarına özel hediye!

Sony, fotoğraf tutkunlarına çok özel bir "Temel Fotoğraf Eğitimi" hediye ediyor.

Sony'den armağan!

Sony'nin a dijital SLR fotoğraf makineleri, yaz aylarının coşkusunu yepyeni bir kampanya ile paylaşıyor. a, fotoğraf tutkunlarına Fotoğrafevi'nin düzenlediği "Temel Fotoğraf Eğitimi" hediye ediyor.

Sony'nin, dijital SLR fotoğraf makinesi a, fotoğraf çekmeyi bir yaşam biçimi olarak görenlere özel, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. 13 Haziran – 13 Temmuz tarihleri arasında Sony Center'lardan a, Dijital SLR fotoğraf makinesi satın alan fotoğraf tutkunları, İstanbul'da düzenlenen "Temel Fotoğraf Eğitimi"ne ücretsiz katılabilecek.

Fotoğrafa baslangıç için ilk adım niteliğinde olan "Temel Fotoğraf Eğitimi"nde katılımcılar, fotoğrafçılığın temel teorik eğitimlerini, fotoğraf fizigi ve fotoğraf kimyasina iliskin bilgileri fotoğrafçılığın saygın isimlerinden öğrenecekler.

Katılımcılar ayrıca gerçekleştirilecek çekim gezileri ile a Dijital SLR fotoğraf makinelerinin sınırsız olanaklarını sıradışı görüntüleme teknolojisi ile keşfetme imkanı da bulacaklar. Belirtilen tarihlerde a Dijital SLR fotoğraf makinesi alan fotoğraf tutkunları, farklı tarih aralıklarını kapsayan eğitimlerden yararlanabilecekler.

Seminer programları ve kayıt için Sony Bilgi ve Danışma Hattı'ndan 0212 444 SONY (7669) ve www.sony.com.tr ' den bilgi alınabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları