Sony'den gerçek siyahlık!

Elektronik devinin bu son ürünü "gerçek siyahlık" vadediyor ama o bir televizyon değil...

Sony'den gerçek siyahlık!

Yeni Sony S-Frame dijital fotoğraf çerçeveleri, zengin, yüksek kontrastlı görünümler ve düşük ekran yansımaları için TruBlack teknolojisini kullanıyor.

2GB'lık dahili belleğe sahip DPF-X85 ve X95 modelleri ile 4.000 kare fotoğraf depolayabiliyor. Değiştirilebilir renk alternatifi sunan DPF-E73 modeli ile sahiplerine, çerçeveyi kişiselleştirme imkanı sağlıyor. Zengin slayt gösterim seçenekleri, saat ve takvim modları ve fotoğrafları kolay sıralama gibi fonksiyonları da yeni çerçevelerin özellikleri arasında.

Sony'nin bu yeni koleksiyonundan DPF-D85, DPF-X85 ve X95 modelleri Mart 2010, DPF-A73 ve DPF-E73 modelleri, Mayıs 2010 itibariyle tüketicilerle buluşuyor.

Kaç fotoğraf alıyor?

Kaç fotoğraf alıyor?

S-Frame X85 ve X95 çerçeve modelleri, geniş bellek kapasitesi ve hem güzel, hem de özelliklerinin kullanım kolaylığı ile fotoğraf kalitesi bakımından kendi kategorilerinde en iyi olmayı hedefliyor.

X85'in ayrıcalıklı özelliklerinin başında 20.3cm (8") WVGA 16:10 net fotoğraf LCD ekran boyutu, TruBlack ekran teknolojisi geliyor. Sony'ye özel bu teknoloji sayesinde zengin ve derin siyahlar ile parlak vurgular için ekran yansımaları azalırken, kontrast artıyor. Daha büyük fotoğraflar için ideal olan 22.9cm (9") WVGA panel boyutlu S-Frame X95'te de TruBlack teknolojisinin faydaları rahatlıkla gözlemlenebiliyor.

Çalışırken, eğlenirken ya da dinlenirken, hayatın anılarını çerçeveye yüklemek için bellek kartını kameranın içine yerleştirmek ya da USB aracılığıyla çerçeveyi bilgisayara bağlamak yeterli oluyor. Albüm modunda, S-Frame X85 ve X95 modellerinin içindeki 2GB dahili bellek 4.000 görüntüye kadar depolama alanı sunuyor. Yeni 'X' modelleri 48 megapiksele kadar olan büyük görüntü dosyalarını gösterebiliyor. Bu özellik 'X' modellerini, DSLR ya da kompakt kameralardan çok daha yüksek çözünürlükte görüntüleri göstermeleri konusunda farklı kılıyor.

Yatay ya da dikey...

Yatay ya da dikey...

Görüntüler, yatay veya dikey çerçeve konumunda olsalar bile akıllı oryantasyon sensörü sayesinde her zaman gerçekte nasıl görünmeleri gerekiyorsa otomatik olarak o hale döndürülüyor.

S-Frame X85, X95 ve D85 modellerinde geçerli olan bir özellik de; portre pozisyonunda çerçeve dikey olarak konumlandırıldığında, bir ilave ile aydınlatılmış olan Sony logosunun otomatik olarak kaybolması. Her bir X serisi modeli, karanlık ortamlarda rahat görünüm sağlarken, güç tasarrufu yapan otomatik karartıcı fonksiyonuna da sahip.

Hangi S-Frame modeli seçilirse seçilsin, en büyük fotoğraf koleksiyonunu saklamak çok basit. Kullanışı son derece kolay fotoğraf sıralama fonksiyonları, etkinlik ve tarih, dosya, resim yönlendirmesi veya kullanıcı tarafından etiketlenmiş resimleri rahatlıkla taramaya izin veriyor. Bu sayede kullanıcının aradığı o özel kareyi bulmasında son derece kolaylık sağlarken, zamandan da tasarruf etmesine olanak tanıyor.

Her yeni model, slayt gösterimi ve diğer fonksiyonların odanın her yerinden kontrol edilebilmesi için uzaktan kumandalı cihazı ile birlikte satışa sunuluyor.

Sony S-Frame DPF-E73 modelinin farklı renk seçenekleri, farklı zevklere hitap ediyor. Kullanıcıya dijital çerçevesini kişiselleştirme imkanı tanıyan E73, üç renkli çerçeve ile birlikte satışla sunuluyor. Çerçevesinin herhangi bir resim ile renk uyumu sağlamasını isteyen kullanıcılar, E73'teki siyah, kırmızı, kahverengi ya da bej, yosun yeşili, beyaz renk alternatiflerini tercih edebiliyor.


Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları