Sony'den melez ultrabook VAIO Duo 11

Sony'nin yeni VAIO'su, kişisel bilgisayar üretkenliğini tabletin rahatlığı ile bir araya getiriyor!

Sony'den melez ultrabook

Sony'nin görücüye çıkardığı VAIO yelpazesinde yer alan VAIO Duo 11 kişisel bilgisayar modeli, aynı zamanda akıllı, sezgisel bir dokunmatik ekranlı tablete de dönüşebiliyor, kullanıcılarının üretkenliği ve yaratıcılığını artırıyor.

Dileyin VAIO Duo 11'den ne dilerseniz: İster bilgisayar ister tablet olsun

Güçlü VAIO Duo 11 kişisel bilgisayar, premium Surf Slider tasarımı ile nereye giderseniz gidin, ne yaparsanız yapın, iyi bir bilgisayar kullanım deneyimi sunmak için klavye ile tablet modları arasında yumuşak geçiş sağlıyor.

Dokunma ve el yazısı hiç bu kadar ayrıcalıklı olmamıştı

VAIO Duo 11, dokunma ve el yazısını Windows 8 deneyiminizin tam merkezine yerleştiriyor. Hassas, dokunmaya duyarlı, süper parlak Full HD OptiContrast Panel üzerinde yazmayı, çizmeyi, medya ve uygulamalar ile etkileşime girmeyi olanaklı hale getiriyor.

Avuç içinizin dokunmatik ekran üzerinde yarattığı basıncı hesaplıyor

Değiştirilebilir kalem ucu seçenekleri sayesinde sert veya daha yumuşak yazım hissi arasında bir seçim yapma olanağı sunuyor. Seçili uygulamalar ile VAIO Duo 11 ne zaman yazı yazdığınızı fark edip avuç içinizin dokunmatik ekran üzerinde yarattığı basıncı akıllıca hesaba katıyor.

Ağa bağlı zengin eğlence deneyimleri

VAIO Duo 11 aynı zamanda ağa bağlı zengin eğlence deneyimleri de sunuyor. Sony'nin One-touch fonksiyonu ile NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliğine sahip Sony cihazları arasında kolaylıkla ve anında müzik ve fotoğrafların tadı çıkarılabiliyor. Tek yapmanız gereken, cihazlardan birini diğerine dokundurarak, hiçbir Bluetooth veya Wi-Fi kurulumu yapmanıza gerek kalmadan kablosuz bağlantı kurmak.

Aceleniz varken kişisel bilgisayarınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin

Quick Boot saniyeler içinde düzgün ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya hazır hale geliyor. Molaya ihtiyacınız olduğunda ise VAIO Duo 11, enerji tasarruflu derin Uyku moduna girerek belgelerinizi koruyor. RapidWake + Eco, kişisel bilgisayarınızı anında uyandırarak her şeyi tam da bıraktığınız gibi önünüze getiriyor.

Yeni VAIO Duo 11 hibrit Ultrabook kişisel bilgisayar, Ekim 2012'nin sonundan itibaren raflardaki yerini alacak.

Okuyucu Yorumları