Sony'den özel bir yeni seri geliyor.

Sony, Türkiye için özel olarak üretilen Vaio serisini tanıttı. Türkiye'ye özel modeller burada...

Türkiye'ye özel Vaio'lar!

2006 yılında ilk kez Türk kullanıcılarına lanse edilen ve sürekli olarak Türkiye'deki ürün gamını genişleten VAIO, Windows 7 işletim sistemi gibi birçok yepyeni özelliğe sahip yeni X, W, CW ve FW serilerini tanıttı.

Türkiye lansmanı 2006 yılında, Türk kullanıcılara özel olarak üretilen ürünlerle gerçekleştirilen VAIO, farklı segmentlerdeki yeni serileriyle birlikte Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor. 2006 Aralık ayında sadece 2 modelle başlayan VAIO serüveni, bugün 15 farklı model ve elde edilen başarılarla devam ediyor.

Sony Eurasia bu kapsamda, yeni serilerini, Sony VAIO Avrupa Bilgi Teknolojileri Egitim Uzmanı David Speath ve Sony Eurasia VAIO Ürün Müdürü Levent Ertoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdiği bir basın toplantısıyla tanıttı.

Gerçekleşen toplantıda Sony VAIO Avrupa Bilgi Teknolojileri Eğitim Uzmanı David Speath, VAIO'nun ekran teknolojisindeki ve dayanıklılık konusundaki üstünlüğünü, özel olarak hazırladığı demonstrasyon ile altını çizdi.

Türk tüketicisine özel

Türk tüketicisine özel

Sony VAIO ürün grubu olarak üstün VAIO kalitesini, ileri teknolojisini ve şıklığını Türkiye'de çok daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini ve bu amaçla ürün gamını Türk tüketicisi beklentilerine ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek şekilde genişlettiklerini belirten Levent Ertoğlu, "VAIO, yalnızca profesyonel kullanıcıların ultra mobil dizüstü ihtiyaçlarını değil, her kesimden dizüstü bilgisayar kullanıcısının kalite, tasarım ve üstün teknoloji beklentilerini karşılıyor. Yeni X, W, CW ve FW serileri de bu anlamda tüketicilerimizi fazlasıyla memnun edecek." dedi.

W modelinin özellikle gençler tarafından büyük ilgi göreceğini ve yine önümüzdeki günlerde raflarda olacak dünyanınn en hafif dizüstü bilgisayarı olan X serisinin de sürekli hareket halinde olan iş adamlarının ve üst düzey şirket yöneticilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vereceğine inandığını belirten Sony Eurasia VAIO Ürün Müdürü Levent Ertoğlu ayrıca; "Birbirinden renkli ve şık tasarımlarıyla yeni CW serisi, özellikle stile önem veren bayan kullanıcıların beğenisini toplamaya devam edecek. Blu-ray Disc barındıran ve full HD ekrana sahip yeni FW modelleri ise hareket halinde bile oyun ve eğlence arayan, yüksek performans isteyen kullanıcıların birinci tercihi olacak. Tüm yeni modeller kullanıcılarin günlük işlemlerini çok daha kolaylaştıracak olan ve yüksek performans sağlayan birçok yeni özelliğin yanında yeni Windows7 işletim sistemiyle birlikte sunuluyor." dedi.

Türkiye'nin önemi nereden kaynaklanıyor?

Türkiye'nin önemi nereden kaynaklanıyor?

Toplantıda ayrıca VAIO'nun Türkiye pazarındaki durumu hakkında bilgi veren Levent Ertoğlu; "Halen etkisi devam eden global ekonomik krize rağmen Türkiye'deki yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. VAIO ürün grubu olarak üstün VAIO kalitesini, ileri teknolojisini ve şıklığını Türkiye'de çok daha geniş kitlelere ulaştırıyoruz." dedi.

Ertoğlu sözlerine şöyle devam etti; "VAIO, 2009'un ilk 9 ayı baz alındığında, %122 büyüdü. Bu anlamda Türkiye, tüm Avrupa'da en çok büyüme artışı sağlayan ülke oldu. Genişleyen ürün gamımızla beraber 2010 yılında da büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz."

Not: Basın bülteninden derlenmiştir.