Sony'den rakipleri kızdıracak açıklamalar!

PlayStation cephesinden gelen bu sözler, özellikle Wii ve DS'in babası Nintendo'yu çok kızdıracak!

Sony'den yumruk gibi sözler!

Sony Computer Entertainment CEO'su Jack Tretton rakiplerine karşı zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Playstation 3'ün bir altı yıl daha piyasada olacağını belirten Tretton, rakipsiz olduklarını üzerine basa basa söyledi.

Tretton, CNN'le yaptığı röportajında şunları söylüyor; "Bir teknolojiyi on yıl boyunca sürdürmek istiyorsanız, piyasaya çıktığı zaman çığır açmış olmalı. Playstation 3'ün üzerinden 4 yıl geçti ve daha yeni yeni uzun adımlarını attı. Daha sonra da beraber aşağıya inerken çok eğleneceğiz çünkü teknoloji çıktığında 2006 yılında çığır açmıştı."

Playstation 3'ün Blu-ray desteği ve stereoskopik 3D özelliği olan tek konsol olduğunu da unutmamak gerekiyor. Ayrıca konsol çıktığı günden bu yana içinde kablosuz bağlantı sağlayan ve sabit diski olan tek konsol. Konu PS3'ün rakiplerine geldiği zaman ise Tretton'dan rakiplerini kızdıracak açıklamalar gelmeye başlıyor; "2011 ve ilerisi için şimdiden benzinleri bitti. Yani dalga geçiyor olmalısınız. İçinde sabit disk olmayan bir konsolu neden alayım? Bunu nasıl karşılaştırırsınız?"

Ayrıca Wii'nin zamanının dolduğunu ve DS'in yalnızca çocukların hoşuna gidebilecek bir konsol olduğunu belirten Tretton, Xbox ve yeni kontrol teknolojisi için de şunları söylüyor; "Kollarımı yalnızca 15 cm hareket ettirebiliyor olsam hareketlerle oyun oynamak tatlı olurdu, tam olarak istediğimi yaptığımdan nasıl emin olabilirim."

Okuyucu Yorumları