Sony'den "Türkiye'nin Gülen Yüzleri" projesi

Sony'nin "Türkiye'nin Gülen Yüzleri" projesi kazandırıyor: Sadece gülmeniz yeterli!

Gülen yüzler kazanıyor!

Sony'nin, dijital fotoğraf makinesi markası Cyber-shot ve onun Gülümseme Deklanşörü (Smile Shutter) özelliğinden ilham alarak oluşturduğu "Türkiye'nin Gülen Yüzleri" Projesi, gülen yüzleri birbirinden güzel Sony ürünleriyle ödüllendiriyor.

Açıldığı günden bugüne büyük ilgi gören ve şu an 31 binden fazla üyesi bulunan www.turkiyeningulenyuzleri.com sitesi üyeleri, büyük heyecana sahne olan oylama sonucunda, Gözen Ayten Palaz adlı katılımcıyı ilk ayın en güzel gülen yüzü olarak seçti. Gözen Ayten Palaz bu sonuçla bir adet Cyber-shot W270 kazandı.

www.turkiyeningulenyuzleri.com internet sitesine girip üye olan ve gülümseyen bir fotoğrafını ekleyen ziyaretçiler, hem Türkiye'nin en güzel gülen yüzü olmak için yarışıyor, hem de diğer yüzlere oy kullanabiliyor. Oy toplarken de, oy verirken de hediye kazanma şansı yakalıyor.

En güzel yüze Cyber-shot HX1 hediye!

En güzel yüze Cyber-shot HX1 hediye!

3 ay sonunda Türkiye'nin en güzel yüzü seçilen kişi Cyber-shot HX1 kazanacak. Ayrıca her ayın en güzel gülen yüzü Cyber-shot W270, her hafta arkadaşına fotoğraf veya davet gönderen 50. kişi Cyber-shot S930 ve her hafta oy kullanan 100. kişi de Sony dijital fotoğraf çerçevesi kazanıyor.

"Türkiye'nin gülen yüzleri" projesi aynı zamanda çeşitli şehirleri kapsayan bir "roadshow" ile de devam ediyor. Türkiye'nin dört köşesinde, farklı şehirlerde kurulan stantlara gelen tüketicilerin gülen fotoğrafları çekilerek siteye yükleniyor. Türkiye'nin gülen yüzleri" projesi, önümüzdeki dönemde Cyber-shot'ın yanı sıra Sony'nin diğer yenilikçi marka ve konseptleri doğrultusunda tüketicilere gülmenin ve gülümsemeyi paylaşmanın önemini farklı açılımlarla anlatmaya devam edecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları