Sony'den Walkman Phone geliyor!

Xperia Play ile beklediği başarıya ulaşamayan Sony Ericsson'un yeni cebinde bakın ne sürprizler var!

Sony Ericsson'un son bombası!

Xperia Play'in düşük satışlarından sonra Sony Ericsson piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu açıkladı; Yeni bir Walkman Phone. Anlaşılacağı üzere Walkman Phone bir zamanların efsanesi olan Walkman'i taban alıyor ve kullanıcıların akıllı telefon özellikleriyle beraber müzik dinleme keyfini de arttırmayı hedefliyor. Sony Ericsson'a yakın geçmişte büyük başarılar yaşatan Walkman ceplerin geri dönmesi gerçekten güzel.

Alt ve üst kısımlarındaki ovallikle beraber rakiplerinden şekil olarak ayrılan "Live" isimli Walkman Phone, kullanıcılarının bozulma olmadan da çok yüksek sesle müzik dinlemelerine izin verecek. Ayrıca Sony Ericsson'un yeni akıllı telefonunun Android 2.3 mobil işletim sistemini kullanacağını da söyleyelim.

Tüm bunlar kulağa hoş gelse de, Live'ın donanımı rakiplerinin oldukça gerisinde kalıyor. 320'sinin uygulamalara ayrıldığı 512 MB RAM'e sahip olan akıllı telefonun işlemcisi de tek çekirdekli 1 GHz MM8255 Snapdragon. Tabii ki zayıf olmayan bu işlemci rakiplerinin önüne geçme konusunda oldukça zorlanabilir. Bunun dışında 480x320 çözünürlüklü 3.2 inçlik bir ekran da telefonda yer alacak...

Okuyucu Yorumları