Sony'den yeni God of War PSP Sürümü

God of War: Chains of Olympus, oyun meraklıları ile PSP üzerinde buluşuyor.

Chains of Olympus

Sony Computer Entertainment America'nın Santa Monica Stüdyoları tarafından geliştirilen God of War™ video oyununun yeni PlayStation Portable (PSP) sürümü God of War™: Chains of Olympus ile efsane devam ediyor

Sony Computer Entertainment America'nın Santa Monica Stüdyoları tarafından 2005 yılında çıkarılan ve aldığı birçok "Yılın Oyunu Ödülü" ile bir efsaneye dönüşen God of War™ video oyununun yeni PSP sürümü God of War™: Chains of Olympus, oyun tutkunları ile buluşuyor.

Daxter™'ı PSP™'ye (PlayStation®Portable) kazandıran yaratıcı ekip olan Ready At Dawn Stüdyoları ve Sony Computer Entertainment America'nın Santa Monica Stüdyoları tarafından geliştirilen yeni God of War™: Chains of Olympus ayrıntılı grafikleri, inanılmaz animasyonları ve büyük beğeni toplayan God of WarTM oyun tarzı ile yeni bir heyecan sunuyor.

Yeni God of War™: Chains of Olympus'ta Kratos, karısını ve kızını öldürmek üzere aldatıldıktan sonra Ares'e olan hizmetini sorgulamaya başlıyor. Geçmişindeki günahlarından arınmak amacıyla Ghost of Sparta, tanrılar için yıllarca izlenecek bir savunucu olmayı taahhüt ediyor ve kendi ordusunun Olympos adına verdiği mücadelenin antik dünyada efsanevi olmasını sağlıyor.

Oyunda Kratos, karısı ve kızının ruhlarını bulmak için Hades'e gidiyor ve oyuncuları hiçbir ölümlünün daha önce yürümediği topraklara götürüyor. Kratos bu topraklarda, Grek mitinin en korkulan yaratıkları ile yüzleşiyor ve sonunda kendi şahsi bedeli ile antik dünyanın yok olmasını önleme arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor...

PSP'de Epik Oyun Tarzı

Yeni God of War™: Chains of Olympus ile oyun severler PSP'de daha önce hiç görülmeyen dramatik kamera açıları ve epik bölümler ile karşılaşıyor.

Mitolojik Yolculuğa Hazırlanın

Mitolojik Yolculuğa Hazırlanın

Yeni oyunun öyküsü ilk God of War™ oyunundan daha önceki bir zamanda geçiyor. Oyuncular, Kratos'un Olympus tanrılarına olan on yıllık köleliği boyunca yaptığı yolcuğu yaşıyor.

Yeni Savaş Hareketleri ile Heyecan Dorukta

Oyun ile birlikte geliştirilen yeni acımasız savaş hareketleri heyecanı zirveye çıkarıyor.

Keşfetme Zamanı Geldi:

Oyun, Hades'in kapılarından Tartarus'un derinliklerine kadar oyuncuları Grek mitoloji dünyasında dolaştırıyor. Oyuncular tamamen yeni yaratıklarla karşılaşıyor ve epik savaşlara dahil oluyor.

Zorlu Bulmacalar Sizleri Bekliyor:

Oyuncular antik dünyayı keşfederken, öyküye işlenen zorlu bulmacalardan oluşan bir labirentte geziniyor.

God of War™: Chains of Olympus Nisan 2008 tarihinden itibaren oyun severler ile buluşacak.

Bilgi için
Sony Türkiye - 0212 315 07 77

Okuyucu Yorumları