Sony Ericsson'a özel Android Market kanalı!

Sony Ericsson, Android ceplerine özel Android Market kanalını bugün açıyor. İşte detaylar...

Sony Ericsson'a özel Market!

Android tabanlı Xperia serisi ile eğlenceli ve güler yüzlü akıllı telefonlar sunan Sony Ericsson, Android Market'te açılacak olan Sony Ericsson uygulama kanalıyla kullanıcılarının telefonlarını zenginleştiren kullanışlı ve eğlenceli uygulamaları sunuyor.

15 Nisandan itibaren Türkiye'de de açılacak olan uygulama kanalı ile Android tabanlı akıllı telefon pazarında bir ilki gerçekleştiren Sony Ericsson, Xperia kullanıcılarını daha fazla uygulama seçeneğiyle ödüllendiriyor ve telefonlarını diledikleri gibi özelleştirmelerini sağlıyor.

Sony Ericsson, en popüler 100 Android market uygulaması ve kapsamlı oyun arşivi ile kullanıcıların telefonlarından en iyi deneyimi elde etmelerine olanak tanıyor. Sony Ericsson'un özel Android Market kanalında çeşitli oyun geliştiricilerin iyi oyunlarının yanı sıra Sony Ericsson'un kendi geliştirdiği yaratıcı sohbet uygulamaları ve yeni sosyal medya uygulamaları da yer alıyor. Sony Ericsson'un Android Market Kanalı, fotoğraf ve seyahat uygulamaları, sağlık ve spor uygulamaları, kişisel gelişim ve kişiselleştirme uygulamalarını da içeriyor.

Android tabanlı akıllı telefon pazarında Türkiye'yi öncelikli ülke olarak belirlediğini duyuran Sony Ericsson, bu kapsamda ülkemize özel yerel çözümlere de 10 uygulamalık bir yer ayırdı. Sony Ericsson kanalına eklenecek bu 10 uygulama arasında müşteri talepleri ve önceliklerine göre belirlenen yerel uygulamalar sunulacak. Sony Ericsson'un özel Android Market kanalı Türkiye'ye yeni gelen Xperia telefonları ile sınırlı kalmayacak, aynı zamanda Sony Ericsson'un müşterilerine duyduğu bağlılığın bir göstergesi olarak ülkemizde bugüne kadar satılmış olan tüm Xperia telefonlarında da kullanılabilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları