Sony Ericsson'dan Yeni S600

Sony Ericsson’un; sosyal hayatı doyasıya yaşayan genç, yetişkin herkes için tasarladığı S600i’nin altyapısındaki yüksek teknoloji, onu kullanıcılarının vazgeçemeyeceği bir mobil iletişim cihazına dönüştürüyor.

Sony Ericsson'dan Yeni S600

Sony Ericsson’un yeni modeli S600i içerik ve uygulamalarıyla hayatın vazgeçilmez parçası haline gelecek. Kullanıcılarının, diğerlerinden farkını yansıtması için tasarlanan S600i, yaşamayı ve eğlenceyi sevenlere göz kırpıyor.

S600i, diğerlerinden farklı olduğunu kanıtlamak ve topluluğun içinden sıyrılarak tarzıyla “ben buradayım” demek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Yeni çağın sosyal ve teknolojik tüm gereksinimleri hesaba katılarak yaratılan S600i; müzik, görüntüleme, erişim, iletişim, oyun ve kişiselleştirme öğelerini son derece şık tasarımında bir araya getiriyor.

Daha çok sosyal yaşam için daha çok teknoloji

Sony Ericsson S600i, cep telefonundan müzik dinlemeyi keyfe dönüştürüyor. Telefonun arka yüzündeki MegaBass™ and Stereo Widening™’li sabit stereo hoparlörler ya da kutusunda bulunan kulaklıkla müzik kalitesi artıyor. Telefondaki RDS FM radyonun yanı sıra yaklaşık 16 MP3 şarkı depolayabilen 64MB hafıza bulunuyor. S600i ile birlikte pakette bir bilgisayar müzik yazılımı veriliyor. Bu sayede USB kablosuyla bilgisayardan hızlı ve kolay şarkı kopyalamak, böylece cep telefonundaki müzik arşivinden asla sıkılmamak sağlanıyor.

S600i dahili 1.3 Mega Piksel kamerası, dört kez dijital zum ve tam ekran video özellikleri ile cep telefonu ile fotoğraf çekme işini ciddiye aldığını ispatlıyor. USB arayüzü ve Adope Photoshop Album uygulamaları S600i ile çekilen resimlerin düzenli şekilde arşivlenebilmesini kolaylaştırıyor.

262 bin renkli geniş ekranında gerçekleşen video çekimleriyle Sony Ericsson S600i, kullanıcılarının dinamik yaşantılarına tanık oluyor. Telefonun müzik fonksiyonu için tasarlanan sistem, video çekim ve oynatmalarında da devreye girdiğinden ses kaybı yaşanmıyor. S600i’deki VideoDJ uygulaması, kullanıcılarına kendi video kliplerini yaratmaya davet ediyor.

S600i kullanıcıları İnternet’te bulunabilecek tüm bilgilere istedikleri anda erişebilir. İnternet tarayıcısının, bağlanılan sayfanın tamamını görebilmek için tam ekran ve bilgiyi tek sütunda ileten seçenekleri bulunuyor.

POP3/IMAP4 uygulamalarını destekleyen S600i ile anında mesajlaşma ve e-posta alışverişi de sağlanıyor.

Dönen ekran tasarımına sahip telefon S600i ile aramalar telefon kapalı ya da açık haldeyken yanıtlanabiliyor. S600i Bluetooth kulaklıklarla da uyumlu çalışıyor. Kolay ve hızlı metin yazmak için geniş tuş takımı bulunan S600i ile, telefonun desteklediği tüm uygulamaların içeriği, diğer cep telefonu kullanıcılarıyla paylaşılabiliyor. Böylece S600i ile çekilen resim ve video kliplerden kullanıcıların dilediği herkesin haberi oluyor.

S600i, oyunseverlerin tam not vereceği içerik ve fonksiyonları içinde barındırıyor. Geniş ekranında daha çok ayrıntı yakalayabilmek ve konsol kalitesinde oyun heyecanına erişmek için S600 ile yatay ekran oyun seçeneği sunuluyor. Telefonun solundaki özel oyun tuşları ve yine oyun modu için özel tasarlanan sağ tuşları sayesinde iki elle oyun oynanabiliyor.
Oyun endüstrisinin önde gelen üreticilerinden markalı üç boyutlu oyunlar S600i’nin zengin içeriği arasında yer alıyor. Sony Ericsson S600i, oyun oynamak için kullanıcılarına yatay, dikey ve “L” modları sunuyor. S600i’nin Bluetooth™ teknolojisi ile oyunlar arkadaşlarla karşılıklı oynanabiliyor.

Sony Ericsson’un Fun & Downloads sitesinden ya da operatör sitelerinden yüzlerce oyun, video kayıt, müzik klibi ve zil sesi yüklenip saklanabiliyor.

S600i, 2005’in dördüncü çeyreğinden itibaren satışta olacak.

Okuyucu Yorumları