Sony Ericsson kardeşler Aino, Yari ve Satio

Sony Ericssson Idou kod adıyla geliştirdiği cebine son ismini koydu, 2 yeni modeli daha duyurdu...

12MP Idou son ismini buldu

Yeni isimler ve yeni bir başlangıç: Sony Ericsson geçtiğimiz gün tanıtımını yaptığı Aino, Yari ve Satio ile eski günlerine geri dönmeyi kafasına koymuş gözüküyor.

Aino ve Yari
Aino 8,1 megapiksellik bir kameraya sahip. Dokunmatik ekranı olmasına rağmen kayar kapağının altından bir tuş takımı çıkıyor. Yari ise yine kayar kapaklı. Farkı ise dokunmatik ekranı olmaması. Kamerası da Aino'dan biraz düşük: 5 megapiksel. Ama Yari'nin asıl güçlü olduğu nokta oyunlar. Oyun tutkunları düşünülerek tasarlanan Yari Nintendo Wii gibi hareketli oyunları destekliyor.

Satio (Idou)
Satio geçtiğimiz Şubat ayında Idou adıyla karşımıza çıkmıştı. Daha o zamandan Sony Ericsson'un multimedya telefonlar arasında kamera konusunda bir ilke imza atacağını biliyorduk. Satio adıyla artık kesinleşen bu modelin 12,1 megapiksellik bir kamerası var. Dokunmatik ekranı ise oldukça duyarlı. Sony'den tek öğrenebildiğimiz fiyat ise Satio'nun: GSM anlaşması olmadan satın almak isterseniz 700 Avro'yu gözden çıkarmanız gerekiyor. Tabi bunun üreticiden gelen fiyat olduğunu da unutmamak lazım.

Sony Ericsson'un bu yeni kardeşleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için buyurun galerimize!

Okuyucu Yorumları