Sony'nin yeni tableti sızmaya devam ediyor!

Sony'nin, Microsoft Surface'e benzeyen yeni canavarı VAIO Tap 11'den yeni detaylar geliyor!

Bu da Sony'nin Surface'i!

Geçtiğimiz günlerde IFA 2013'te ortaya çıkarttığı yeni VAIO Tap 11 tableti ile dikkatleri üzerine çeken Sony, görünüşüyle tıpkı Surface Pro'yu andıran bu cihazıyla, önümüzdeki günlerde kullanıcılara hem tablet hem dizüstü bilgisayar deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Intel'in dördüncü nesil işlemcisiyle sunulacak olan VAIO Tap 11, Intel Developer Forum (IDF) 2013'ten gelen haberlere göre düşük güç tüketimiyle de dikkat çekecek.

Farklı konfigürasyonlu modellerle piyasaya sürülecek olan VAIO Tap 11'in Intel Core i5'li sürümü 1080p çözünürlüklü ekranı ve düşük güç tüketimiyle bir hayli konuşulacak gibi görünüyor. 6W SDP (Senaryo Tabanlı Tasarım Gücü) güç tüketimli i5-4210Y Hasswell işlemciye sahip olacak modelleriyle de piyasada olması beklenen VAIO Tap 11, böylece maksimum TDP (Termal Tabanlı Tasarım Gücü) olarak 11.5 W güç tüketecek. Böylece Intel'in Ivy Bridge tabanlı işlemcilerinin 13W güç tüketiminin aşağı çekildiği işlemcisiyle VAIO Tap 11'in 6 saate yakın daha uzun pil ömrü sunması bekleniyor.

Diğer yandan Intel Developer Forum 2013'te söz alan Intel'in yeni CEO'su Bryan Krzanich, önümüzdeki dönemde tablet pazarında 100 doların altında Intel işlemcili tabletler görebileceğimizin de müjdesini verdi.

Okuyucu Yorumları