Sony Tüm Ürünlerini 2005’e Kadar Ağa Bağlayacak

Sony, ürünlerine geniş bantlı internet erişimi ve ağ bağlantısı ekleyecek.

Sony Tüm Ürünlerini 2005’e Kadar Ağa Bağlayacak

Sony Almanya yöneticisi Leopold Bonengl, hızlı online bağlantısının ileride ev kullanıcıları için hepsinden önemlisi film ve müzik imkanı sunacağını dile getiriyor. Üretici, kablosuz veya kablosuz ağ bağlantısına sahip ürünlerini 2005 yılına kadar piyasaya sunmak istiyor.

Sony ürün yöneticisi Jön Taubert ise, sayıları her geçen gün artan mobil bilgisayarların, özellikle ev işlerinde kullanılan masaüstü PC’lerin yerini alacağını düşünüyor. Firma bu alanda çok iyi bir pazar şansına sahip.

Sony, Vaio notebook serisinin yeni modellerinin yanında yeni Centrino Mobiltechnologie kullanan ilk diz üstü bilgisayarı Z1’i de CeBIT kapsamında piyasaya sunacak. Bilgisayar, W-LAN üzerinden kablosuz ağ erişimi haricinde altı saat gibi uzun sayılabilecek bir pil çalışma süresi de sunuyor.

Network Receiver, Word’ü televizyona aktarıyor.
Sony, masaüstü bilgisayarı ev eğlencesi elektroniğinin merkezinde bulunan bir ev sunucusu olarak görüyor. Gelecekte, bir Network Receiver üzerinden televizyon, müzik seti veya notebook kullanılarak film seyretmek, müzik dinlemek veya hatta dokümanları açabilmek için ana PC’ye ulaşılabilecek.

Okuyucu Yorumları