"Sony ve Ericsson ayrılıyor"da yeni bölüm...

Sony ve Ericsson her ne kadar birbirlerini sevdiklerini söyleseler de, son gelişmeler öyle demiyor.

Dedikodu kazanı kaynıyor!

Sony ve Ericsson uzun zamandır devam eden ortaklığı, iddialara göre 2009 başlarında ortaya çıkan PSP telefon krizi nedeniyle sarsılmaya başlamıştı. Fakat firmadan bu iddialara jet hızıyla gelen yanıtta böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtilmişti. Ama söylenti kazanı kaynamaya devam ediyor, Sony ve Ericsson'un yollarını ayırmak üzere olduğu bir kez daha telaffuz edilmeye başlandı.

Yeni iddialara göre Ericsson, kendi hislerini satacak bir girişimci aramaya başlamış bile. Bunu haber alan Sony ise Ericsson bir alıcı bulmadan (ve fiyatlar artmadan) önce davranarak hisseleri satın almak istiyor. Söylentiler Sony'nin şu anda bankalarla kredi için masa oturduğu ve istediği rakamı istediği koşullarda elde ettikten sonra Ericsson'a teklif götüreceği yönünde.

Her ne kadar tüm bunlar henüz ispatlanmamış olsa da, bu kadar çok söylentinin çıktığı yerde bir şeyler döndüğünü düşünmek yanlış olmaz. Üstelik belki de bu gelişme artık bir şehir efsanesi haline gelmiş PSP telefonun önünü bile açabilir.

Okuyucu Yorumları