Sony Walkman ile her yerde müzik keyfi!

Cebinize veya çantanıza rahatlıkla sığabilen bu yeni Sony ile müziğiniz her yerde sizinle olacak!

Uzun yolculukların arkadaşı!

Cebinize veya çantanıza rahatlıkla sığabilen Walkman E380, son derece cömert pil ömrü ve Sony'den bekleyeceğiniz güçlü, ipek gibi yumuşak sesi ile daima eğlenmeniz için tasarlandı.

Sony'nin yeni video MP3 çaları Walkman E380, müzik koleksiyonunuzu en iyi haliyle size sunuyor. Zevkleriniz nasıl olursa olsun, Sony'den Net Ses teknolojileri, güçlü bas, tizler ve stereo kanalları arasında azaltılan sızıntılar ile zengin detaylara sahip sesleri güvence altına alıyor.

Walkman® E380'e müzik koleksiyonunuzu aktarmak da çok kolay. Tek yapmanız gereken, Windows® Explorer veya iTunes kütüphanenizden şarkıları, fotoğrafları, videoları, podcastları ve şarkı listelerini aktarmak (sadece DRM olmayan içerik).

Sesi tam istediğiniz gibi ayarlayın

Sesi tam istediğiniz gibi ayarlayın

Renkli, kompakt Walkman® E380, genç müzikseverler ve öğrencileri efsanevi Walkman® sesi ile tanıştırıyor. Tatminkar, hiçbir bozulmanın olmadığı alt ses yelpazesi için Clear Bass ve sol/sağ kanalları net şekilde birbirinden ayrı tutan Clear Stereo ile müzik koleksiyonunuzdan en iyi performansı almayı sağlıyor.

Dynamic Normaliser, karışık modda müzik dinlerken şarkılar arasında ses düzeyinde meydana gelen beklenmeyen, ani yükselmeleri de azaltıyor. Sony Walkman® E380'de sesi tam istediğiniz hale getirmek üzere ince ayarlar vermeniz için ön ayarlar ile özel ayarlar yapmanıza imkan veren beş bantlı bir ekolayzır da bulunuyor.

Net, parlak LCD ekran üzerinde fotoğraf ve videoları görüntüleyebiliyor veya FM radyo istasyonlarını dinleyebiliyor. Tek bir şarjla 30 saate varan müzik oynatabilme özelliği ile Sony Walkman® E380, uzun yolculuklarda eğlenmenizi sağlamak için yeterli pil ömrü de sunuyor.

Okuyucu Yorumları