Sony, Wena Wrist saati için fon topluyor!

Sony, çok ses getirecek yeni oyuncağını üretmek için yine farklı bir yol seçti!

Sony, yardımınızı bekliyor!

Sony, Japonya'daki "crowdfunding" platformu First Flight'a yeni bir akıllı saat ilave etti. Fon desteği toplmayı sürdüren "Wena Wrist", şimdilik sadece Japonya'da satılacak gibi görünüyor.

Firmanın anlatımına göre "Wena", "elektronik cihazları doğal olarak giymek" anlamına geliyor. Dolayısıyla Wena sözcüğü, yeni akıllı saatin arkasındaki felsefeyi gösteriyor olsa gerek. Geleneksek bir tasarıma sahip cihaz, üç "akıllı işlev" olan cüzdan, uyarılar ve etkinlik izleme işlevlerine odaklanıyor.

NFC destekli cüzdan işlevi, banka işlemleri için Japonya'nın FeliCa standardını destekliyor. Saat, uyarıları titreşim ve renkleri kişiselleştirilebilen LED yoluyla size sunuyor. Etkinlik uygulaması ise ilginç biçimde yalnızca iOS için sunuluyor.

Sony, Wena Wrist saati için fon topluyor!

Akıllı saat hazır olduğunda gümüş ve siyah renk seçenekleriyle, iki farklı saat yüzü stiliyle ('Three Hands' ve 'Chronograph) satışa sunulacak. Haberi yayına hazırladığımız an itibariyle fon hedefinin yarısını geçen Wena'nın bazı modelleri şimdiden tükenmiş durumda. Cihazın fiyatları ise 287 dolar ile 576 dolar arasında değişiyor.

Okuyucu Yorumları