Sony Xperia E Türkiye'de!

Sony'nin yeni "mini" boyutlu cebi Xperia E, Türkiye'de satışa sunuldu! İşte özellikleri...

Sony Xperia E Türkiye'de!

Sony Mobile Communications'ın geliştirdiği Xperia akıllı telefon serisine yeni bir üye daha ekliyor. Xperia serisinin en yeni üyesi Xperia E, Xperia akıllı telefon deneyimini uygun fiyat ile bir araya getiriyor. Xperia'nın yeni Mini'si Xperia E, kompakt tasarımının içine HD ses, veri kullanımı ve batarya gücü yönetimi gibi kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak maksimum özellikler sığdırıyor.

Şık ve minimal tasarımıyla dikkat çeken yeni Xperia E, veri kullanım takip özelliği sayesinde internet trafiğinin kolaylıkla takip edilmesini sağlarken, uzatılmış bekleme modu (Stamina Mod) özelliğiyle de şarj kullanım süresini dört kat arttırıyor. Xperia E, kullanıcılara HD ses kalitesi ile her zamankinden daha net telefonla görüşme deneyimi sunuyor. Ayrıca, arka plandaki sesleri engelleyen gürültü engelleme özelliği, kullanıcılarına gürültülü mekânlarda bile rahatlıkla telefonla konuşma imkânı sağlıyor.

Stamina Modu ile 4 kat attırılmış şarj

Xperia E ekranı kapalıyken, Wi-Fi, veri trafiği ve birçok uygulamayı pil ömründen tasarruf etmek amacıyla devre dışı bırakıyor. Öte yandan, arama ve mesajlaşma fonksiyonları normal olarak çalışmaya devam ediyor. Cihazın ekranına dokunduğunuzda ise bekleme modu devre dışı kalarak tüm fonksiyonlar yeniden normale dönüyor.

XLOUD ses teknolojisine sahip "WALKMAN" uygulaması, 3D surround ses sistemi ve manuel ekolayzır özellikleri ile iyi bir ses kalitesi sunan Xperia E ile kullanıcılar, kablosuz DLNA bağlantısıyla televizyon, tablet bilgisayar ve PC ortamından istenilen içeriği kolaylıkla görüntüleyip, paylaşabiliyor.

Android 4.1 Jelly Bean güncellemesiyle Xperia E siyah ve beyaz renk alternatifleriyle tüm cep telefonu satış noktalarında kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Okuyucu Yorumları