Sony Xperia U, Turkcell ile Türkiye'de

Sony'nin müzik ve eğlencede iddialı, Fizy entegrasyonlu cebi Xperia U satışa çıktı. İşte fiyatı...

Sony Xperia U Turkcell'de

Sony Xperia U Türkiye'de Turkcell ile tüketicilerle buluşuyor. Sony'nin eğlence içeriğini şık ve kompakt bir tasarımda birleştiren Xperia U, 7 Haziran'da Türkiye'de satışa sunuluyor. Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve Turkcell'in anlaşmalı olduğu zincir mağazalarda satışa sunulacak olan Xperia U, Fizy müzik deneyimini de içinde barındırıyor.

Sony'nin içerik gücü, Sony Xperia'yı dünyanın en eğlenceli akıllı telefonu haline getiriyor. Bu eğlence deneyimi kullanıcıların hayatına değer katan, onları sıradanlıktan uzaklaştıran farklı deneyimleri de kapsıyor ve Xperia U ile hayat buluyor.

Kullancılar, Xperia U'ya entegre olarak gelen Fizy sayesinde, müzik çalarda dinlediği herhangi bir şarkının farklı versiyonlarını ya da şarkıcının diğer tüm şarkılarını Fizy üzerinden aratma ve dinleme imkanına sahip oluyor. Bununla birlikte Haziran sonunda gerçekleşecek TrackID güncellemesiyle kullanıcılar, TrackID uygulaması üzerinden radyoda veya sokakta duyduğu bir müziğin ne olduğunu bulup, fizy'de aratma ve dinleme imkanını elde edecek.

Müzik çaların içindeki xLoud ve Sony 3D surround ses teknolojileri ile kullanıcılara canlı ve güçlü bir ses deneyimi yaşatırken DLNA bağlantısı ile bir dokunuşla kablosuz hoparlörlere bağlanabiliyor. Xperia U'nun alt bölümünü çevreleyen "saydam bant" galeride izlenen fotoğrafların ya da çalınan müziğin albüm kapağına uyumlu olarak renk değiştiriyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 799 TL olan Xperia U, Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve Turkcell'in anlaşmalı olduğu zincir mağazalarda, kampanyaya dahil Turkcell tarifelerine ek olarak 24 ay boyunca ayda 19 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Siyah ve beyaz olarak 2 renk alternatifiyle satışa sunulan Xperia U'nun; siyah rengi için pembe, beyaz rengi için ise sarı yedek alt kapak yer alıyor.

Okuyucu Yorumları