Sony Xperia Z1 uzmanların merceği altında!

Sony Xperia Z1'i kamerasından su geçirmezliğine A'dan Z'ye test ettik, değerlendirdik!

Sony Xperia Z1'e dev test!

Sony'nin üst seviye cebi Xperia Z1'in su geçirmezliği, kamera performansı, video işlevlerli gibi ilgili aklınıza takılan tüm konuları geçtimiğiz günlerde yayınladığımız videolarla cevaplamaya çalıştık. Sizler tarafından yoğun ilgi gören Xperia Z1 incelemelerimizi bu haberimizde bir araya toplayıp, videolara erişiminizi kolaylaştırmak amacıyla tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Yukarıda izleyebileceğiniz ilk videoda CHIP ofisinin bulunduğu Trump Towers'daki Jatomi'nin havuzunda Xperia Z1'le suya atlayıp, cebin su geçirmezliğini, su altında kayıt yeteneklerini test etmiştik.

Sony Xperia X1 uzmanların merceği altında!

Sony Xperia X1 uzmanların merceği altında!

Kullanıcıların akıllı telefonlarını genelde hangi amaçla kullandıklarını çok iyi değerlendiren Sony, Xperia Z1 üzerine bu yönde çözümler sunan birçok uygulama eklerken ayrıca akıllı telefon kullanım deneyiminizi pratikleştirecek özellikleri de unutmamış.

Bu videomuzda Xperia Z1'in Sony kullanıcılarına ayrıcalıklı olarak sunduğu özellikleri CHIP Yayın Yönetmeni Mahmut Karslıoğlu değerlendiriyor.

Sony Xperia Z1'in üstün video işlevleri!

Sony Xperia Z1'in üstün video işlevleri!

Bu videomuzda Populer Science yayın yönetmeni Şahin Ekşioğlu, Xperia Z1'in üstün video yeteneklerini ele alıyor.

Sony Xperia Z1'in teknik özellikleri!

Sony Xperia Z1'in teknik özellikleri!

Bu videomuzda CHIP Online donanım editörü Ercan Uğurlu, Sony Xperia Z1'in teknik özelliklerini tek tek anlatıyor ve değerlendiriyor.

Xperia Z1 hayatınızı böyle kolaylaştırıyor!

Xperia Z1 hayatınızı böyle kolaylaştırıyor!

CHIP yayın yönetmeni Mahmut Karslıoğlu, Sony Xperia Z1'de yer alan, akıllı telefon kullanım deneyimimizi pratikleştirecek ve sık yaptığımız işleri otomatik hale getirecek özel Sony uygulamalarından sizlere bahsediyor.

Sony Xperia Z1'in üstün fotoğraf yetenekleri!

Sony Xperia Z1'in üstün fotoğraf yetenekleri!

Son videomuzda Popular Science Yayın Yönetmeni Şahin Ekşioğlu, Xperia Z1'in üstün fotoğraf özelliklerini değerlendiriyor.