Sony Xperia Z5 Compact'tan kare sızdı!

Sony'nin muhtemelen IFA'da tanıtılacak olan telefonu, kendisini göstermiş olabilir!

Xperia Z5 Compact sızdı!

Önümüzdeki ayın ilk haftasında, Berlin'de başlayacak IFA etkinliğinde Sony'nin yeni cihazlarında olan beklenti büyük. Yeni internete sızan bir basın görseli ise merakınızı daha da artırabilir.

Cihazın tasarımı, alıştığımız Xperia stilinden çok farklı görünmüyor. Özellikle kamera lensi, LED flaş ve logonun konumunda herhangi bir farklılık göze çarpmıyor. Ancak güç düğmesi ve ses düğmelerinin konumunda bazı ayarlamalar var. Daha önce sızan Xperia Z5 kılıfının bu tasarımı doğruladığı söylenebilir.

Sony Xperia Z5 Compact'tan kare sızdı!

Xperia Z3 Compact'ın yanındaki güç düğmesinin aynı zamanda bir parmak izi tarayıcısı yerine geçeceği söyleniyor. Bu bilgi doğruysa Sony, telefonun boyutunu küçük tutarken parmak izi tarayıcısı kullanmanın yolunu bulmuş demektir. Yan tarafta bulunan, bu tür bir parmak izi tarayıcısına daha önce Huawei Honor 7i'de rastlamıştık.

Cihazın sahip olacağına inanılan özellikler arasında 4,7 inç 1080p ekran, Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM, 20,7MP yeni arka kamera sensörü (muhtemelen Sony'nin en son ExmorRS modeli) ve 8MP ön kamera var.

Okuyucu Yorumları