Sony, yeni EXTRA BASS ürünlerini tanıttı

Sony'nin EXTRA BASS yelpazesine yaptığı yeni eklemelerle baslar daha da güçleniyor.

Sony'den EXTRA BASS'lar

Sony, EXTRA BASS ses ürünleri yelpazesine eklediği etkileyici, MDR-XB50BS ve MDR-XB70BT kulaklıklar ile bu yıl IFA'da bas sesleri daha da yukarı taşıyor. Yeni EXTRA BASS yelpazesi, sizi ve arkadaşlarınızı harekete geçirmek için, Elektronik Dans Müziği (EDM) parçalarından ünlü bas dizilimlerine odaklanan birçok ürün sunuyor.

MDR-XB50BS EXTRA BASS Kablosuz Kulak İçi Spor Kulaklık

Yeni egzersiz arkadaşınız ile tanışın: yeni MDR-XB50BS EXTRA BASS kablosuz kulak içi spor kulaklık. Egzersiz sırasında derin ve etkili vuruşları tercih eden spor salonu müdavimlerini hedefleyen bu kulaklık, spor performansınızı iyileştirmek için ihtiyaç duyduğunuz ekstra bas ve motivasyonu veren en uyumlu tempoyu sunan (dakikada 120 ila 140 vuruş) EDM'i çalmak için çok uygun bir seçim.

Kavisli desteklere sahip MDR-XB50BS, egzersiz sırasında kulaklarınıza sağlam şekilde oturarak kablosuz özgürlük sağlıyor ve IPX4 sıçrama koruması ile çiseleyen yağmurda dahi takıp koşuya çıkmanıza imkan veriyor. Bu özellikler, egzersizleriniz ne kadar güçlü veya yoğun olursa olsun dans partisini de yanınızda görebilmeniz anlamına geliyor. Kulaklığın 8.5 saat pil ömrüne sahip olması, egzersizlerinizden sonra dahi yüksek kaliteli kablosuz müziğe bağlanabilmeniz ve aramalar yapabilmenizi sağlıyor.

MDR-XB70BT EXTRA BASS Kulak İçi Kablosuz Kulaklık

Her zaman dışarıdasınız; ama ses kalitesinden taviz vermek istemiyor musunuz? Esnek ve rahat boyun arkası tarzı ile MDR-XB70BT, elektronik dans müziğini her yerde dinlemek için bire bir. Bu ince ve hafif kulaklık, derin, güçlü ve ritmik sesler sunarken billur gibi net ve hassas sesi de güvence alına alıyor. MDR-XB70BT, aynı zamanda sahip olduğu dahili mikrofon ve HD Ses desteği ile dışarıdayken de net sesler vererek eller serbest çağrılar yapabilmenize imkan veriyor.

Etkili, derin ve ritmik basları her arzulayışınızda, sizin için de mutlaka bir EXTRA BASS kulaklık var. Yalnızca ritmin başlamasını bekleyin.

EXTRA BASS yelpazesinin yeni üyeleri, Ekim 2016'dan itibaren temin edilebilecek.

Okuyucu Yorumları