Sosyal Medyayı Karıştıran Çıplak Adam!

İnternette hızla yayılan, bir ölü köpek balığıyla çıplak bir adamı yer aldığı bu fotoğrafın arkasındaki gerçek, ortaya çıktı!

"Bu adam ne yapıyor?"

Ölmüş bir köpekbalığının üzerinde yatan bu çıplak adam, internetin en son viral fotoğraflarından birine imzasını attı. Adamın kim olduğu bilinmediğinden tahminler yapılıyor. Bazılarına göre adam, ünlü bir kişilik.

Wildlife TV sunucusu Anneka Svenska, bir hafta önce paylaştığı fotoğrafta takipçilerine şu soruyu yöneltti: "Bu adam kim? Lütfen retweet'leyin, onu bulun ve bunu neden yaptığını sorun. Öldürülmüş hayvanları aşağılamanın neresi komik?"

Svenska'nın tweet'i büyük bir ilgi toplamayı başardı. Bazıları, adamın Florida Gators koçu Jim McElwain olduğunu ileri sürdü. Bazıları ise adamın Jimmy John's sandviç zincirinin kurucusu Jimmy John Liautaud olduğunu iddia etti. Genel kanı ise adamın emekli bir New York polisi olduğu yönünde.

Orlando Sentinel'in raporuna göre WKMG-TV spor sunucusu David Pingalore, 96.9 The Game radyo kanalındaki "Open Mike" programında şunları söyledi: "Bu adam New York'ta merkezden uzak yaşıyor. Bu fotoğraf, Florida'da değil, Long Island sahillerinde yıllar önce çekildi," dedi. Pingalore, fotoğrafın ölü balıklarla poz veren kadınların yer aldığı bir İngiliz web sitesiyle dalga geçmek amaçlı çekildiğini söyledi.

Okuyucu Yorumları