SpaceX, ikinci kara inişini kutladı

SpaceX, ikinci kara inişini kutlarken Pokémon'lu bir şaka yapmadan geçmedi!

SpaceX'ten ilginç kutlama

SpaceX yeni bir Falcon 9 roketi fırlattı ve başarılı bir şekilde indirmeyi de başardı. Ancak bu fırlatma, daha öncekilerden farklıydı ve bu fark sadece, bir roketin ikinci kez karaya indirilmesinden veya firmanın Uluslararası Uzak İstasyonu'na önemli bir parça taşıyor olmasından kaynaklanmıyordu. Bu fırlatma, firmanın Pokémon Go sonrasında gerçekleştirdiği ilk fırlatmaydı ve firma bu fırsatı kaçırmadı.

Firmanın roket kalkışı yayının sonunun çok kısa bir süre öncesinde, firmanın Dragon kapsülünün bir çizgi versiyonu ekranda belirdi ve bu kapsül, artık çoğu kişinin tanıdığı Pokémon Go arayüzü ile çevriliydi. Üç sunucu da, Pokémon Go'da olduğu gibi uzay aracına Poké topu fırlatma hareketleri yaparak yaklaşırken de video yayını sonlandırıldı. Genel olarak bu şakanın da geçtiğimiz haftalar içerisinde internet üzerinde yapılan çoğu şakaya göre daha iyi olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Bu arada Dragon uzay aracının CP'si 2024 olarak gözükmekte ve 2024 yılı, Elon Musk tarafından, SpaceX'in Mars'a ilk insanları göndereceği yıl oalrak belirlenmiş durumda...

Okuyucu Yorumları