Spartan'ın adı, bunlardan biri olabilir!

Windows 10 final sürüme ulaştığında, "Spartan"ın ismi, bunlardan biri olacak!

Spartan'ın son adı hangisi?

Microsoft, yeni bir web tarayıcısı geliştirdiğini geçtiğimiz haftaki Windows 10 etkinliğinde nihayet doğrulamıştı. Spartan adındaki yeni web tarayıcısı, Windows 10'un en son yapısı olan 9926'da halen bulunmuyor. Peki Spartan'ın Windows 10'un final sürümündeki adı için Microsoft'un bir anket yaptığını biliyor muydunuz?

Windows Central'ın çevrimiçi ankete katıldığını söyleyen bir kişiden edindiği bilgiye göre firma, bir süre önce tarayıcısının son adı için karar vermeye çalışmaktaydı. Ankette ürün adı olarak "Spartan" geçmese de yazılımda entegre dijital asistanın bulunması (Cortana), Microsoft'un yeni web tarayıcısına işaret etmekteydi.

Ankette Spartan'ın son sürümü için şu isimler teklif edilmekteydi: Edge, Elixa, Endeavor, Entourage, Evex, Evo.

Ankete göre bu son isim, bir marka olarak tek başına veya Microsoft, Internet Explorer, IE ön ekiyle kullanılabilecekti (Microsoft Elixa veya Internet Explorer Evex gibi).

Bazı kullanıcılar, Spartan adına şimdiden alışmış durumdalar ve isminin böyle kalmasını istiyorlar. Cortana'nın da başta bir kod adı olduğunu düşünürsek, Spartan'ın isminin olduğu gibi kalma ihtimali var.

Sizce Microsoft'un yeni tarayıcısının ismi yukarıdakilerden bir tanesi olabilir mi? Yoksa Spartan olarak kalmalı mı?

Okuyucu Yorumları