Spor gündemini siz belirleyin!

Bu sitede spor haberlerini okumakla kalmayacak; spor gündemini bizzat kendiniz belirleyeceksiniz...

Gündemi belirleyen siz olun!

Gazetelerin spor haberlerini yakından takip ediyor musunuz? İnternette girdiğiniz haber kanallarında politika veya ekonomiden önce spor haberlerine mi göz atarsınız? O halde sizle Türkiye'de eşine çok az rastlayabileceğiniz yeni bir portalı, sporanketim.com'u tanıştıralım.

Sporanketim.com, isminden de anlaşılacağı üzere futbol ve basketbol başta olmak üzere çeşitli spor dallarıyla ilgili anketleri bulabileceğiniz, an ve an güncellenen kapsamlı bir internet sitesi. Bu portal aracılığıyla artık spor haberlerinde siz de söz sahibi olacak ve düşüncelerinizi en kısa yoldan tüm Türkiye'ye ulaştırabileceksiniz.

Spora gönül vermiş 3 girişimci tarafından kurulan sporanketim.com, içinde bulunduğumuz transfer döneminde, hangi takıma hangi oyuncunun geldiğini veya ayrıldığını, takımların transfer politikaları hakkında hazırlanan geniş katılımlı anketler ile gelişmelere anında tepki verebiliyorsunuz.

Sitenin içeriği ve işleyişinde sponsorlar ile birlikte çalışan sporanketim.com çok kısa bir zaman içerisinde ödüllü anketler ve yarışmalar ile de adından söz ettirmeyi düşünüyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları