Spotify Connect, Smart TV'lerde!

TP Vision, Spotify Connect'i Smart TV'lere entegre eden ilk televizyon üreticisi oldu.

Spotify, akıllı TV'lerde!

TP Vision, Spotify Connect'i Smart TV'lere entegre eden ilk televizyon üreticisi oldu. Connect sayesinde, Spotify Premium kullanıcıları; Android ile çalışan Philips TV'lerinde Spotify'daki tüm şarkılarını çalabilecek ve Spotify Premium'u cep telefonları veya tabletlerinden kablosuz olarak kontrol edebilecekler. Spotify Connect Eylül ayından itibaren Android ile çalışan Philips TV'lerde kullanılabiliyor.

20 milyonu aşkın şarkıya kolayca erişim

Spotify Connect, telefon veya tabletinizi kullanarak Android ile çalışan Philips TV'niz üzerinde müziği kontrol etmenize imkan veriyor. Müzik kulaklıklardan TV'ye pürüzsüz şekilde geçebilirken, müziği her türlü akıllı telefon veya tablet üzerindeki Spotify uygulamasından kontrol edebilirsiniz. Müziği hiç aksatmadan arama yapabilir, diğer akıllı telefon uygulamalarını kullanabilir ve Wifi kapsama alanından çıkabilirsiniz.

Spotify Connect, Android ile çalışan tüm Philips TV'lere entegre ediliyor. Kullanıcılar, TV ile birlikte bir akıllı telefon veya tablet kullanırken, Çalma Listeleri, Göz At, Radyo ve Senin Müziğin gibi halen Spotify Premium hizmeti üzerinde mevcut olan ve kullanıcıların Spotify'ın arşivinde bulunan 20 milyonu aşkın şarkının tadını çıkartabilmesini kolaylaştıran aynı özelliklerden yararlanılabiliyor. Kullanıcılar aynı zamanda çalmayı kontrol etmek için Philips TV uzaktan kumandasını da kullanabiliyorlar.

TP Vision Smart TV Bölümünün başındaki isim Albert Mombarg, konuyla ilgili "Spotify Connect'in Philips Smart TV'lere entegrasyonu, televizyonun evdeki eğlence merkezi olarak konumunu güçlendirme vizyonumuz yolunda önemli bir adımdır" şeklinde konuştu.

* Android ile çalışan Philips TV'ler üzerinde Spotify Connect'e erişim imkanı ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir.

Okuyucu Yorumları