Spotify Supergrouper ile ünlü isimlerle hayalinizdeki kendi grubunuzu kurabilirsiniz

Yeni tanıtılan Spotify Supergrouper özelliği ile hayalinizdeki müzik topluluğunu kurmanız mümkün. Peki Spotify Supergrouper nasıl çalışıyor?

Spotify Supergrouper ile kendi müzik grubunuzu kurun

Spotify yeni açıkladığı Supergrouper özelliği ile artık en sevdiğiniz sanatçıları bir araya getirmenize imkan verecek. Bu özellik ile, platformda üç ila beş farklı sanatçı arasından seçim yapmanıza ve çalışmalarını içeren kendi özel çalma listelerinizi oluşturmanıza ve paylaşmanıza olanak tanınacak.

Spotify, Gorillaz ve Madonna ile Aerosmith ve Run-DMC arasındaki gerçek hayattaki işbirliklerinin geçmiş örneklerine işaret ederken, "Bu yaratıcı ortaklıklar için olanaklar sonsuz" diyor. Bu özelliği kullanarak, özel bir grup adı oluşturuyor ve her bir sanatçıya farklı roller atıyorsunuz. Sanatçıların her birini elle seçebiliyor veya Spotify'dan seçimi dinleme alışkanlıklarınıza göre rastgele seçmesini isteyebiliyorsunuz.

Spotify yaptığı açıklamada, "En sevdiğiniz sanatçıların sahnede veya stüdyoda bir araya geleceğini garanti etmese de, Supergrouper bir sonraki en iyi şeyi yapmanıza izin verecek" dedi. Açıklamanın devamı şu şekilde: "Süper grup özelliği size hayalinizdeki sanatçı grubunu bir araya getirme ve yaratıcı kombinasyonlarınızı arkadaşlarınızla ve diğer hayranlarla paylaşma gücü veriyor."

Spotify Supergrouper özelliği şöyle kullanılıyor:

  1. Spotify uygulamasını en son sürüme güncelleyin.
  2. Mobil cihazınızda https://spotify.com/supergrouper adresine gidin.
  3. Grubunuzu oluşturmak için üç ile beş sanatçı arasında seçim yapın.
  4. SHARE veya LISTEN TO THEIR PLAYLIST seçeneklerini kullanarak paylaşımlarınızı arkadaşlarınızla paylaşın veya çalma listesini dinleyin.
  5. Supergroupers özelliği şimdilik sadece ABD, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda ve Filipinler’de hizmet veriyor.