Spotify ve Netflix’ten Stranger Things hayranlarına büyük sürpriz

Spotify ve Netflix, popüler dizi Stranger Things'i temel alan özel bir çalma listesi oluşturdu. Listede olması gereken tüm şarkılar bulunabiliyor...

Spotify ve Netflix’ten Stranger Things sürprizi

Spotify, Netflix ile ortaklaşa olarak, 1 Temmuz Cuma günü prömiyeri yapılan 4. Sezon ikinci kısma özel kişiselleştirilmiş bir "Stranger Things çalma listesi" başlattı. En yeni sezondan bir avuç Stranger Things klasiği ile kullanıcının kendi stiline uygun şarkılar, “Upside Down” (Baş Aşağı Dünya) isimli bu listede yer alıyor.

Netflix'te son derece popüler olan Stranger Things dizisi, 80’lerde geçiyor. Ana karakterlerden Max Mayfield (Sadie Sink) korkunç Vecna’dan (Jamie Campbell Bower) kaçmayı, arkadaşları ona Kate Bush’tan “Running Up That Hill” şarkısını çalınca başarmıştı. Dizinin bu bölümü yayınlandığında, şarkı iTunes listelerinde hemen birinci sıraya yükseldi. 30 Mayıs'ta, Spotify’da dinlenme oranı yüzde 8.700 artmıştı.

Yeni liste hem Stranger Things’den izler taşıyor hem de kullanıcının tarzına göre sık sık güncelleniyor. Şarkıların arasında Rock You Like a Hurricane, Should I Stay or Should I Go ve Running Up That Hill gibi hitler yer alıyor.

Yeni listeyi bu linke tıklayarak Spotify listelerinizin arasına ekleyebilirsiniz.