Spotify'dan yeni keşif işlevi Daily Mix!

Popüler müzik hizmeti, yeni işlevini ücretsiz ve premium kullanıcılarına sunmaya başladı!

Spotify'dan yepyeni bir işlev!

Spotify, favori parçalarınızla sizin için özel seçilmiş yeni parçaları bir araya getirip, yepyeni çalma listeleri oluşturan yeni özelliğini kullanıma sundu.

Yeni işlevin adı Daily Mix ve söylediğimiz gibi sizin için özel çalma listeleri oluşturuyor. Bu listeler, partiden ders çalışmaya farklı hislere uygun olarak üretiliyor. Zevkinize uygun her hafta 30 yeni şarkı bulan Haftalık Keşif (Discover Weekly) işlevini andıran Daily Mix'in birkaç önemli farkı var. Haftalık Keşif sadece Pazartesi günü yenilenirken ve duymadığınız müzikleri bir araya getirmeye çalışırken, Daily Mix daha önce dinlediğiniz müzikleri de araya katıyor ve her gün yenileniyor.

Kişiselleştirme seçeneklerine bakıldığında, Daily Mix'e dahil olmasını istemediğiniz parçaları "engelleyebildiğiniz" ve koleksiyona dilediğiniz parçaları ekleyebildiğiniz anlaşılıyor. Böylece Spotify, gelecekteki Mix'lerinizde hangi parçaları istediğiniz ve hangilerini istemediğiniz konusunda iyi bir fikre de sahip olupyor.

Daily Mix şu an dünya çapında iOS ve Android cihazlarında, hem ücretsiz, hem de premium hesaplar için kullanıma sunulmaya başlanmış durumda. Spotify'ın açıklamasına göre işlev, masaüstü ve konsol gibi diğer platformlara yakın gelecekte ulaşacak. Spotify'ı ilk kez kullananların ise Daily Mix'ten faydalanması için hizmetle yaklaşık iki hafta geçirmeleri gerekecek.

Okuyucu Yorumları