Spy Kids 4, gücünü AMD'den aldı!

16 Eylül'de vizyona girecek olan "Spy Kids 4", AMD'nin teknolojisi ile böyle güçlendirildi!

Yapımında AMD kullanıldı!

"Spy Kids" serisinin Türkiye'de 16 Eylül'de vizyona girecek yeni bölümü "Spy Kids 4: All the Time in the World in 4D Aromoscope " filminde, yönetmen Robert Rodriguez, AMD teknolojisini kullanarak yüksek görsel kalitede çarpıcı üçboyutlu efektler elde etti.

Robert Rodriguez ve AMD arasındaki işbirliği sonucunda, yeni "Spy Kids" filmi muhteşem grafikler ve olağanüstü görsel efektler ile Rodriguez'in hayal ettiği gibi perdeye aktarılacak. Comic-Con 2011'de açıklanan resmi işbirliği kapsamında Rodriguez'in AMD VISION Teknolojisini gelecek Quick Draw Production projeleri için kullanmayı planladığı belirtildi.

Yönetmen Robert Rodriguez ve ekibi, AMD teknolojisi sayesinde kendi rekorlarını kırdılar. Filmin son çekimlerinin büyük bölümü, stüdyo içinde bağımsız yapım şirketleri kullanılmadan ve eskisine göre çok daha kısa sürede tamamlandı. "Machete"'de ve önceki "Spy Kids" filmlerinde olduğu gibi bu filmde de AMD'nin grafik ve sunucu teknolojilerinin bileşiminden yararlanan Troublemaker Studios, AMD FirePro profesyonel grafik hızlandırıcıları, 24 çekirdekli AMD Opteron işlemci tabanlı işistasyonları ve Dell PowerEdge 2950 sunucuları kullandı. Bu donanımlarla, gerçek zamanlı sanatsal değişiklikler yaparak yaratıcı sürecin doğal, hızlı ve akıcı olmasını sağlandı.

Yönetmen Robert Rodriguez, " "Spy Kids" filmi, yenilikçi geçmişi ve izleyicisinin sınırlarını zorlamaya hazır yeni teknolojisini kullanarak yeni boyutlar yarattı. "Spy Kids" serisinin dördüncü filmini, seyirciyi büyüleyecek bir görsellikte hazırlamaya gayret gösterdik. AMD teknolojisi, aksiyon-macera türü film öykülerini ve en ileri teknolojiyle hazırlanmış görsel unsurları beyazperdeye taşımama on yılı aşkın süredir destek veriyor. AMD sayesinde daha çabuk anlatabiliyor, daha hızlı derleyebiliyor ve tam anlamıyla düşünce hızımda çalışabiliyorum" dedi.

AMD Dijital Medya ve Eğlence Direktörü Charlie Boswell, "Robert Rodriguez'in yaratıcılık yeteneği ve teknoloji kullanmaktaki becerisinin üstünlüğü zaten biliniyor. Biz de onunla işbirliği yaparak görsel öykü anlatımını daha da ileriye götürüyor, izleyicilere muhteşem HD deneyimler yaşatıyoruz" dedi.

Rodriguez, AMD VISION Teknolojisini gelecekteki "Heavy Metal", "Sin City 2" ve "Fire & Ice" gibi film projelerinde de kullanacağını açıkladı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları