Standart DVD'leri HD kalitesinde izleyin

Kim demiş DVD'lerde HD olmaz diye... Toshiba bu hayali gerçeğe dönüştürüyor!

DVD'lerde HD keyfi!

Günümüzde yükseltici özelliğine sahip bir çok cihaz sadece görüntü çözünürlülüğünü yükseltiyor. Toshiba'nın XDE teknolojisi sunan yeni DVD oynatıcısı XD-E500 ise görüntüleri daha temiz, zengin, keskin ve gerçek renklerde verebilmek için üç farklı video işleminden geçiriyor. Öncelikle detaylar ve kenarlardaki görüntüler düzeltiliyor, daha sonra ise çözünürlük değişiminde bozulabilecek yada gerçek renklere yakın olabilecek şekilde renklere müdahale ediliyor ve son olarak karanlık ve aydınlık alanlar arasında kontrast ayarı yapılıyor. Bütün bu işlemlerin sonucunda standart görüntünün Hd kalitesine yakın bir görüntüye dönüştüğüne şahit oluyoruz.

XD-E500 3 farklı moda sahip – Keskinlik, Renk ve Kontrast – Bu sayede oynatıcınız film yada dvd içeriğine göre işlem yapabiliyor.

Keskinlik Modu: Bu mod sayesinde kenarlar ve dataylar daha net olarak görünebilme özelliğine sahip oluyor. Normal keskinlik ayarının dışında XDE teknolojisi bütün resmi analiz ederek uygun olan detayları belirginleştiriyor.

Giğer özellikler ve fiyat...

Giğer özellikler ve fiyat...

Renk Modu: Renkleri doğal duruşlarına göre zenginleştiriyor. Maviler ve yeşiller daha gerçekçi görünüyor ki bu da vahşi hayat belgesellerini çok keyifli hale getiriyor.

Kontrast Modu: Karanlık alanlardaki görüntüler daha belirgin hale geliyor, görüntülenmesi zor olan karanlık sahneleri bile keyifle izleyebilmenize olanak tanınıyor. Bunun dışında normal standart kontrat ayarı da yapılıyor. Keskinlik modu ile birleşince de inanılmaz net ve keyifli görüntüler ortaya çıkıyor.

Bütün bu özelliklere ek olarak XDE teknolojisi PAL tarama ve DVD, DVD-R/-RW, CD/ CD-R/-RW, Video-CD, SVCD, CD-DA ve HDMI uyumlu. HDMI kablosu ürün kutusu ile birlikte geliyor. Bütün modeller Toshiba REGZA-Link teknolojisi ile uyumlu ve aynı zamanda Component Video ve Composite Video çıkışları, 1x SCART, Coaxial çıkışı ve 2kanal Audio çıkışı var. JPEG, DivX ve MP3 desteği de dikkat çekiyor.

Ürünün fiyatı ise 149 euro+kdv...

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları