Star Wars Hayranlarına "Galaktik" Paketler

Vodafone Freezone'dan Star Wars hayranlarına yepyeni "galaktik" paketler.

Star Wars fanlarına müjde!

Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençlere yepyeni özgürlük alanları yaratmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone, şimdi sponsoru olduğu ve 14 Aralık 2016'ta dünya ile aynı anda Türkiye'de vizyona girecek olan "Star Wars Anthology: Rogue One" filminin gösterimi öncesi yenilikçi tarife ve paketlerine bir yenisini daha ekledi.

Vodafone FreeZone'un Star Wars hayranlarına yönelik geliştirdiği yeni "Galaktik" paketler, çekiliş sonucunda "Star Wars Anthology: Rogue One" filminin çekildiği Hollywood'daki Walt Disney Stüdyoları'nı ziyaret etme şansı sunuyor. Tamamen Star Wars hayranlarına yönelik tasarlanan "Galaktik" paketler, serinin yeni filmi için hediye sinema bileti, özel etkinliklere katılım ve çekiliş sonucunda binlerce hediyeden birini kazanma şansı sağlıyor. Çekiliş sonucunda 1 kişiye Orlando'daki Hollywood Walt Disney Stüdyoları'nı ziyaret etme hakkı sunulurken, sadece Vodafone'lulara özel olmak üzere 10 adet PlayStation 4, 500 adet Powerbank şarj cihazı, 1000 adet USB ve 5000 adet telefon kılıfından bir veya birkaçını kazanma şansı tanınıyor. 'Galaktik S' paketi 1, 'Galaktik M' paketi 2, 'Galaktik L' paketi ise çekilişe 3 kez katılma hakkı sağlıyor. Galaktik paketler, tarifeye ek 5 TL'den başlayan fiyatlarla kullanıma sunulurken, "Galaktik S" 500 MB internet ve 1 kez çekilişe katılma hakkı, "Galaktik M" 1 GB internet, 1 adet hediye sinema bileti ve 2 kez çekilişe katılma hakkı sunuyor. "Galaktik L" ise 2 GB internet, 1 adet hediye sinema bileti ve 3 kez çekilişe katılma hakkı veriyor.

Ender Buruk: "Vodafone FreeZone ile yeni bir Star Wars deneyimi sunuyoruz"

Vodafone FreeZone ile gençlerin ilgi alanlarına yönelik hizmetler geliştirmeye devam etiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

"Vodafone FreeZone ile 2011'den bu yana gençlerin kendi çizdiği özgürlük yolculuğunda onlara yol arkadaşı olmaya devam ediyoruz. Yaptığımız araştırmalarda gençlerin hayatlarındaki sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve bu sorumlulukların arasında kendilerine özgürlük alanları yaratmaya, limitleri biraz da olsa esnetmeye çalıştıklarını gözlemliyoruz. Avantajlı tarifeler, akıllı telefon fırsatları, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktiviteleri içine alan birçok alanda onlara desteğimizi sürdürüyoruz. Star Wars serisi sponsorluğumuz kapsamında da şimdi Star Wars'un sıkı takipçisi gençlere yönelik yeni Galaktik paketleri hayata geçiriyoruz. Galaktik paketlerle, Star Wars hayranlarına serinin yeni filmi için hediye sinema bileti, özel etkinliklere katılım ve çekiliş doğrultusunda Hollywood Walt Disney Stüdyoları'nı ziyaret etme şansı sunuyoruz. Yeni Galaktik paketlerle Vodafone FreeZone'luların gücü artık hiç tükenmeyecek. Tarifelerine ek 500 MB ile 2 GB arasında internet kullanımı sunuyoruz. Ayrıca, çekiliş sonucu gençlere sunduğumuz ürünler de tamamen Vodafone FreeZone'lulara özel olarak tasarlanmış ürünler olacak. Bu vesileyle, Star Wars deneyimini doya doya yaşamak isteyen tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgür dünyasına davet ediyoruz"

Vodafone FreeZone'un yeni 'Galaktik' paketlerinden yararlanmak ve bilgi almak isteyen kullanıcıların www.gucuntukenmesin.com adresini veya Vodafone Cep Merkezleri'ni ziyaret etmeleri yeterli oluyor.

Okuyucu Yorumları