Stardock, Windows 8 için endişeli!

MS'e ilk ciddi uyarı: Windows 8, sadece bu 3 "şey" yüzünden başarısız olabilir!

Windows 8 için ilk uyarı!

Windows'u kişiselleştirmeye yönelik yazılımlarıyla tanıdığımız Stardock, Windows 8'in şu anki sürümüyle (Tüketici Önizleme) ilgili endişelerini dile getirdi. Neowin'e konuşan Stardock, Windows 8 için daha klasik bir başlat menüsü sunan bir uygulama da meydana getirmişti.

Stardock'a göre Windows 8'de aşağıdaki 3 şey değiştirilmezse, başarısızlık meydana gelebilir.

"1. Masaüstü kullanıcılarının Windows 8'i tamamen bir masaüstü işletim sistemi olarak kullanması. Metro ve masaüstü arasında gidip gelmeyi engelleyecek değişiklikler yapılması gerekiyor.

2. Metro uygulamalarını düzenlemek için gerçekçi bir yol. Döşemeler gizli olduğunda sadece arama ile bulunabiliyor. Metro'da masaüstünde, Android, Mac ve iOS'da olduğu gibi bir klasör konsepti yok.

3. Fareyle keşfedilen işlevlerin görsel olarak keşfedilen işlevlere dönüştürülmesi. Windows 8'in tüketici beta'sında kullanıcının yeni işlevleri keşfetmesi için fareyi ekranda sürüklemesi gerekiyor ve işlevler, içerik ve uygulamalar arasında tutarsız."

Startdock, bu sorunların bazı 3. parti uygulamalar yoluyla çözülebileceğini düşünse de birçok kullanıcının Windows 8'i tercih etmeyebileceğini söylüyor.

Okuyucu Yorumları