Startup İstanbul için geri sayım başladı!

3-5 Ekim tarihleri arasında Startup İstanbul çatısı altında buluşmak için geri sayım başladı.

Startup için geri sayım!

İçerisinden çıkardığı yeni internet girişimleri ve internet sektörünün geleceğine yön veren konuşmacılarıyla geçtiğimiz iki yıla damgasını vuran ve birçok uluslararası kuruluş tarafından Avrasya bölgesinin en önemli yeni dijital ekonomi etkinliklerinden biri olarak gösterilen Startup İstanbul bu yıl üçüncü kez dünyanın en önemli internet vizyonerlerini bir araya getiriyor.

3-5 Ekim'de İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Etohum tarafından düzenlenecek olan Startup İstanbul'a katılmak, ekosistemde yarattıkları farklarla öne çıkan isimleri bizzat yerinde dinlemek ve speed networking seansına katılarak iş ağınızı genişletmek için tek yapmanız gereken, http://startupistanbul.com/register adresi üzerinden kaydınızı yaptırmak.

Dünyanın dört bir yanından gelen girişimler ile Startup İstanbul Challenge'da yarışmayı göze alanlardansanız, http://startupistanbul.com/startupapplication adresi üzerinden yine 18 Eylül tarihine kadar başvuru yapmanız gerekiyor. Geçtiğimiz yıl yarışmada birinciliği aldıktan sonra yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başararak şirketini San Francisco'ya taşıyan ve Türkiye'deki yatırımcılardan 1,2 milyon TL'lik yatırım alan bir sonraki Connected2.me siz olabilirsiniz!

Bu yıl Startup İstanbul'da sizi neler bekliyor?

Dünyanın girişimcilik merkezi olan Silikon Vadisi'nin müthiş bir çıkış yakaladığı 80'ler ve 90'lar boyunca birçok yüksek teknoloji şirketinde çalışan ünlü girişimci ve yazar Steve Blank'in ana konuşmacı olacağı etkinlikte, 500 Startups'ın Kurucu Ortağı Dave McClure ve Skype'ın ilk yatırımcısı olarak ekosistemde önemli bir yere sahip olan Danimarkalı Morten Lund gibi sektöre yön veren 50'den fazla konuşmacı katılacak. Konuşmacılar, başarı ve başarısızlık hikayelerini samimiyetle paylaşırken, aynı zamanda Türkiye'deki ve dünyadaki teknoloji ve yeni ekonomi trendlerini somut ürün ve hizmet örnekleriyle oturumlar sırasında katılımcılarla paylaşacak.

Girişimlere 18 bin dolardan başlayan erken aşama yatırımı yapmanın yanı sıra mentorluk, ofis ve iş ağına katılım desteği de veren dünyaca ünlü hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Techstars da Startup İstanbul konferansının iş ortaklarından biri olarak Startup İstanbul'da Techstars MENA Zirvesi'ni gerçekleştirecek. Mobil, SaaS, büyük veri ve giyilebilir teknolojilere odaklanan Techstars mentorları, konferansta gelecek vadeden teknoloji odaklı çözüm ve hizmetler sunan girişimlerle bir araya gelecek.

Tüm dünyadan Startup İstanbul'a katılmak için başvuran 1500'den fazla girişimci ile birebir görüşme yapıldıktan sonra seçilen 100 adet girişimci ise, Startup İstanbul'da girişimlerini katılımcılara ve tüm dünyadan gelen 200'den fazla yatırımcıya gösterme imkanı bulacak.

Okuyucu Yorumları