Stephen King'ten İlginç Açıklamalar!

Dünyaca ünlü yazar Stephen King, "Hayvan Mezarlığı" romanının yeni sinema uyarlaması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Stephen King'ten açıklamalar!

Stephen King, dünyanın en başarılı yazarlarından biri... King, korku alanında tam bir uzman ve sinema alanına da eserleriyle damga vurdu. King'in sinemaya uyarlanan eserleri Shawshank Redemption(Esaretin Bedeli), The It(O) ve Green Mile(Yeşil Yol), ödüle doymayan(Oscar heykelcikleri dahil) filmler olarak tanındı. King'in diğer bir kitaptan sinema uyarlaması olan The Shining de, tarihin en başarılı korku filmlerinden biri olarak nitelendirildi.

Stephen King'in açık ara en çok satan kitabı Kara Kule'nin sinema uyarlaması büyük bir başarısızlık olarak kabul edilse de; 5 Nisan 2019'da dünya çapında gösterime girecek Hayvan Mezarlığı(Pet Sematary) ciddi anlamda gişe hasılatı elde etmeye aday. Hayvan Mezarlığı, şimdiden bazı sinemalarda, eleştirmenlerin beğenisine sunuldu. Stephen King de, konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

King, "Hayvan Mezarlığı, muhteşem bir film oldu. Yapımcılar harika bir iş başardılar. Yapım, yetişkinlerin kabuslarına girebilecek nitelikte. Şundan eminim ki; 5 Nisan 2019'da gösterime girecek film, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük başarılar elde edecek." açıklamasında bulundu.

Yönetmenliğini Kevin Kölsche'ün üstlendiği yapımda; Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz ve Jeté Laurence gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Okuyucu Yorumları