Steve Ballmer, Google'a fena saldırdı

Microsoft'un patronu Ballmer'dan Google ve yeni işletim sistemi Chrome OS hakkında inanılmaz sözler.

Ballmer yine yaptı!

Microsoft'un Developer & Platform Evangelism bölümü başkan yardımcısı Walid Abu-Hadba'nın Google Chrome OS hakkındaki sert sözlerine daha önce burada yer vermiştik. Ve şimdi de sıra, Microsoft patronu Steve Ballmer'a geldi...

Bilişim dünyasının en renkli simalarından biri olan Steve Ballmer, ne zaman ne konuda konuşursa konuşsun dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde Microsoft iş ortakları için düzenlenen bir konferansta konuşma yapan Ballmer, bu geleneği bozmadı. Daha önce iPhone ve Apple hakkında ilginç açıklamalar yapan Microsoft'un patronunun hedefinde ise bu sefer Google'ın yeni işletim sistemi Chrome OS vardı.

"Bu şeyin ne olduğunu kim biliyor? Bu Chrome OS şeyi bana oldukça ilginç geliyor" diyen Ballmer sözlerini şöyle sürdürdü; "Akıllarını mı toplayamıyorlar ya da oradaki problem nedir bilmiyorum ama ben en son baktığımda iki ayrı işletim sistemine ihtiyacınız yoktu". Steve Ballmer bu sözleriyle Google'ın iki ayrı işletim sistemine, yani Android ve Chrome OS'a ihtiyaç duymasına şaşırdığı ifade etti ve Chrome OS'u bir vaporware yani sürekli ertelenen ve sonunda iptal edilecek bir proje olarak gördüğünü söyledi.

Okuyucu Yorumları