Steve Ballmer, Windows 10 için kararını verdi

Microsoft'un eski CEO'su Steve Ballmer, bakın Windows 10 hakkında neler düşünüyor?

Windows 10'u nasıl buldu?

Dünkü Windows 10 tanıtımı, Microsoft tarihine geçecek en önemli olaylardan biriydi. Firma Redmond, Washington'daki etkinliğinde Windows 10'un detaylarından ve onu her tür cihaza getirme planlarından bahsetti. Firma, dokunmatik Office uygulamasından HoloLens'e, ücretsiz yükseltmeden Project Spartan'a bize heyecanlı tanıtımlarla dolu bir akşam yaşattı.

Yazılım ve donanım devinin bir önceki CEO'su Steve Ballmer'ın tüm bu yaşananlar karşısında heyecanlanmaması ise sanırız olanaksızdı. Sonuçta Microsoft, 14 yıl boyunca Ballmer'ın yönetimindeydi.

Ballmer, Microsoft'un etkinliğiyle ilgili düşüncelerini birkaç saat önce Twitter üzerinden paylaştı. Tahmin edebileceğiniz gibi Ballmer'ın görüşleri, fazlasıyla olumluydu.

Steve Ballmer, Windows 10 için kararını verdi

"Bugün tüm MSFT çalışanları gururlu, tüketiciler heyecanlı, hissedarlar ise salya akıtıyor. Windows 10 donanımları, hizmetleri ve işletim sistemi bir harika. MSFT'yi seviyorum. - Steve Ballmer (@stevebmicrosoft) 22 Ocak 2015"

Ballmer'a göre etkinlik, tüm Microsoft çalışanlarını gururlandırırken, firmanın müşterilerini heyecanlandırmayı başardı. En önemlisi ise Ballmer'a göre duyurular karşısında firmanın hissedarlarının "ağzının suyu aktı".

Windows 10'un heyecan verici olduğu ve gün geçtikçe bizleri daha da heyecanlandırdığı doğru. İşletim sisteminin final sürümünü, bu sırada gelecek daha fazla yeniliği heyecanla bekliyor olacağız.

Okuyucu Yorumları