Steve Blank Ekim'de İstanbul'a gelecek!

Silikon Vadisi'nin efsanevi ismi Steve Blank, Ekim'de Startup İstanbul'da olacak!

Beklenen isim Ekim'de geliyor

Silikon Vadisi'nin en etkili girişimcilerinden Steve Blank, 3-5 Ekim 2015 tarihleri arasında Etohum Startup İstanbul etkinliği için Türkiye'de olacak.

Dünyanın girişimcilik merkezi olan Silikon Vadisi'nin müthiş bir çıkış yakaladığı 80'ler ve 90'lar boyunca birçok yüksek teknoloji şirketinde çalışan ünlü girişimci ve yazar Steve Blank, Türkiye'deki girişimcilere ilham verecek özel konuşmacılardan biri olarak 3-5 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Startup İstanbul'un konuğu olacak.

Stanford, Berkeley ve Columbia gibi dünyanın büyük üniversitelerinin de aralarında bulunduğu 100'ü aşkın okulda ders kitabı olarak okutulan üç kitabıyla yeni nesil girişimcileri peşinden sürükleyen Blank, ayrıca 100 farklı girişimin kıyasıya yarışacağı Startup İstanbul Challenge finallerinde jüride yer alacak.

Teknoloji alanında uzun yıllar çalıştıktan sonra girişimciliğe el atarak farklı sektörlerde sekiz şirket kuran Steve Blank, şimdilerde girişimcilik dünyasının gururlarından biri olarak kabul ediliyor. Udacity ve Votizen gibi önemli girişimcilere yatırım ve mentorluk yapmaya devam eden Blank'in kuruculuğunu üstlendiği Epiphany ve Zilog gibi startup'ların dört tanesi halka arz başarısına ulaşmış durumda. Blank, ayrıca dünyanın farklı bölgelerindeki konferanslarda yaptığı, özellikle şirket kültürüne yönelik etkili konuşmalarıyla tanınıyor.

Silikon Vadisi'nin önemli 10 kanaat önderinden biri kabul edilen Steve Blank'in iş dünyasında ve girişimcilik ekosisteminde devrim yaratan yönetim felsefesini bizzat kendisinden dinlemek isteyenler, http://startupistanbul.com/register adresi üzerinden şimdiden kayıt yaptırabiliyor. Startup İstanbul Challenge'da yarışacak girişimler arasında yer almak isteyenlerin ise, http://startupistanbul.com/startupapplication adresi üzerinden başvuru yapması gerekiyor.

Okuyucu Yorumları