Stitcher bir kez daha satıldı...

Popüler internet hizmeti, satın alınmasından sadece 591 gün sonra tekrar satıldı!

591 gün sonra yine satıldı!

Podcast uygulaması/rehberi Stitcher bir kez daha el daha değiştiriyor. Deezer tarafından satılan uygulama, E.W. Scripps firması tarafından satın alındı. Bu satış, Deezer'ın uygulamayı satın almasından 591 gün sonrasına denk gelmekte. Deezer podcast uygulamasını, uygulama bir süre kapalı kaldıktan birkaç ay sonra satın almıştı ve podcast'ları kendi müzik kütüphanesi ile birleştirmeyi planlıyordu.

Scripps'in söylediğine göre Stitcher'ın 8.5 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor ve 50 araba modelinde yüklü durumda ancak bu kullanıcıların ne kadarının aktif olduğu açıklanmış değil. 4.5 milyon dolarlık bu satın alım, Wall Street Journal tarafından küçük bir satın alma olarak belirtilmekte. Stitcher ekibi, podcast üreticisi ve reklam ağı Midroll Media'ya katılacak.

Eğer uygulamayı kullanıyorsanız, hiçbir şey anında değişmeyecek. Deezer, podcast'lere gönderdiği e-posta ile yeni platformda içeriklerinin devam edeceğini duyurdu. Deezer satın alımı yaptığından beri Google Play Music ve Spotify da podcast alanına adım atmıştı ve SoundCloud da ödemeli offline dinleme seçeneğini geliştirmişti. Apple'ın iTunes platformu bu alanda pek fazla şey yapmamış olsa da, en büyük platform olarak var olmaya devam etti. Stitcher, yeni sahibinin reklamcılara ve içerik ortaklarına geniş bir fırsat portfolyosu ile yardımcı olacağını söylemekte ancak sonucun ne olacağını bekleyip göreceğiz...

Okuyucu Yorumları