Street Fighter'dan Razer'a Transfer Oldu!

Razer üst seviye espor oyuncusunu ekibine yeniden dahil ediyor. Razer, bu kez de Street Fighter'dan bir oyuncu aldı.

Street Fighter'dan yeni transfer!

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer , bugün en iyi Japon Street Fighter espor atleti Keita Ai ile bir ortaklık yaptığını açıkladı. Oyun camiasında Fuudo olarak bilinen Ai, küresel Street Fighter sahnesinde Team Razer'ı temsil etmek için Xian, Problem X (Mousesports), NYChrisG ve Ricki Ortiz'e (Evil Geniuses) katıldı.

Fuudo, 2005 yılında Virtua Fighter 4 oynayarak dövüş oyunu sahnelerine dahil oldu. O zamandan beri World Cyber Games, Togeki - Super Battle Opera and Evolution Championship Series de dahil çeşitli dövüş oyunu turnuvalarını fethetti. Yakın zamanda, SEA Major 2019 Open Premier unvanını ve 12-13 Ekim tarihlerinde Singapur'da düzenlenen Asya Bölgesel Finalinde 3. sırayı aldı. Şu anda Capcom Pro Tour 2019 sıralamasında 4. sırada ve Team Razer pankartı altında aralık ayında büyük finale yarışacak.

Bir EVO Şampiyonu olan Fuudo'nun; sağlam temelleri ve kusursuz hareket çıkartma yeteneğiyle mesafe koruma (spacing) ve bölge kontrolünde bir usta olduğu bilinmektedir. Ayrıca kendisi Street Fighter V'te dünyanın en iyi R. Mika oyuncusu olarak seçildi.

Fuudo, 2012 yılında zaten Team Razer ailesinin bir parçasıydı. Xbox 360 için Razer Atrox Arcade Stick'in tasarım sürecine de şekilde dahil olmuştu. Şimdi ise Team Razer onu tekrar ekibine davet etmekten gurur duyuyor. Bugün Razer, 25'ten fazla ülkeyi kapsayan 18 profesyonel ekiple çalışıyor. Birlikte, sporcular Team Razer olarak tanınıyor ve tüm büyük espor oyunlarında yarışıyor.

Keita 'Fuudo' Ai, "Team Razer, özellikle dövüş oyunu topluluğundaki inanılmaz oyuncuları ile tanınır" dedi. "Böyle prestijli bir takıma geri dönmekten büyük onur duyuyorum. Özellikle 2020 Olimpiyat Oyunlarından önce yapılacak Intel World Open turnuvası başlangıcında çok heyecanlı bir dönemdeyiz."

Razer'in Dövüş Oyunu Topluluğuna olan bağlılığının bir parçası olarak, - en çok satan Razer Panthera arcade çubuğunun evrimleşmiş hali Razer Panthera Evo da geçen yıl piyasaya sürülmüştü. Geliştirilmiş çubuk, Team Razer'in Xian Ho Kun ve Mark "Markman" Julio da dahil olmak üzere, dünyanın en iyi sporcuları tarafından rekabetçi kullanım için titizlikle test edildi ve geliştirildi.

Razer Global Esports Direktörü David Tse, "Team Razer, Dövüş Oyunu Topluluğunun bir parçası olmaktan gurur duyuyor" dedi. "Street Fighter kadrosunu daha da güçlendirirken Fuudo'yu saflarımıza tekrar davet etmekten heyecan duyuyoruz."

Street Fighter, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir dövüş video oyunu franchise'ıdır. Geçtiğimiz yıl Twitch'te toplam 1.3 milyon saatin üzerinde yayın sunan en iyi dört konsol espor oyunlarından biridir.

Okuyucu Yorumları