Studica'dan yeni üst düzey ses ürünleri!

Studica'nın yeni üst düzey ses işleme yazılımları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ses işlemeyle ilgilenenlere!

Eğitim kuruluşları, Üniversiteler, Eğitim kurumları, öğretmen ve öğrenciler ve aynı zamanda şirketiçi eğitim alanındaki büyük bir yazılım ve modern dijital teknoloji alanındaki büyük bir internet ağı kaynağı olan Studica, geniş bir alanı kapsayan ürünlerini daha da geliştiriyor.

Böylece Avid Pro Tools 10 ve Unity 3D Development programlarının dağıtımına başlandığını bildirdi. Bunlar Studica'nın internet ağındaki geniş kapsamlı eğitim yazılımını daha da geliştiren, iki kuvvetli ürünü. Avid Pro Tools 10 multimedia müziğin oluşması ve gelişmesini sağlayan rekabetsiz bir üründür. Audio post endüstrisinin ve müzik oluşturanların taleplerini, daha önce görülmemiş araçlar kullanarak, her çeşit ses kartı ile çalışabildiğinden iyi bir şekilde ve iyi bir kalitede ses üreterek tatmin etmektedir.

www.studica .com'da uygun fiyatlarla yüzlerce program bulmak mümkün. Online shop'ta Adobe,Avid,Unity, Microsoft, Pantone ve bunlar gibi dünyaca tanınmış software ve digital alandaki en büyük şirketlerin ürünlerini bulabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları