Su Geçirmez BlackBerry Motion Sızdı!

BlackBerry'nin sıradaki Android'li telefonunun görüntüsü, internete sızdı!

BlackBerry Motion sızdı!

BlackBerry belki Android'e geçerek kendini henüz eski günlerine döndüremedi ancak yine de doğru bir adım attı. Firma, KeyOne ile klasik fiziksel klavyeye sahip harika bir telefon ortaya çıkarmıştı. Ancak piyasaya çıkmaya hazırlanan yeni telefon, BlackBerry'yi belirleyen fiziksel karakteristikleri yine bir kenara bırakıyor. En azından sızan görüntüye göre durum bu.

Evan Blass'ın paylaşımına göre şimdiye kadar Krypton olarak tanınan telefon, BlackBerry Motion adıyla karşımıza çıkacak. İsim değişikliği bizim için sürpriz değil çünkü KeyOne'ın da prototip aşamasında farklı bir isme sahip olduğunu (Mercury) biliyoruz.

BlackBerry Motion, çerçevesiz telefon modasına pek ayak uydurmuyor. Cihazın üzerinde bir home düğmesi ve BlackBerry logosu bulunuyor. 3,5mm'lik kulaklık girişi de yerli yerinde. Yani Motion, fizikel klavyesi olmasa da oldukça klasik bir cihaz. Elbette bu, BlackBerry'nin diğer özelliklere önem vermediği anlamına gelmiyor. Motion, BlackBerry'nin gururla tanıttığı güvenlik yazılımıyla ve 26 saatlik pil ömrüyle geliyor. Teknik özelliklerin detaylı bir listesi ise şimdilik yok.

Dedikodulara göre BlackBerry Motion, bu ay tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları