Su geçirmez HTC One M8 Prime mı geliyor?

Herkesin gözü Galaxy S5'in "prime" sürümündeyken, bir "prime" sürüm de HTC One'dan gelebilir!

HTC One da "prime" oluyor!

İlk söylentiler, HTC One M8'in "Prime" sürümünün QHD çözünürlüklü bir ekranla geleceğini ileri sürüyordu. Şimdi ise yetenekleri üstün bu telefonun Snapdragon 805 işlemci ve su geçirmez bir kasayla geleceği iddia edildi.

Yeni raporlara göre HTC One M8 Prime, piyasaya sadece daha güçlü teknik özelliklerle değil, üzerinde geliştirmeler yapılmış bir alüminyum kasayla gelecek. @evleaks'in iddiasına göre cebin kasası, alüminyum ve likit silikon karışımından oluşacak. Bu, telefonu su geçirmez hale getirecek.

M8 Prime, teknik özellikler konusunda hiç ödün vermeyecek gibi görünüyor. Çin'in sosyal ağı Webio'da ortaya çıkan bir rapora göre M8 Prime, Qualcomm'un Snapdragon 805 işlemcisini kullanacak. Dört çekirdekli bu işlemci, 2.7GHz saat hızında çalışacak ve LTE category 6'yı destekleyecek. 3GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı sunacak olan HTC One M8 Prime'da bir microSD slotuna da yer verileceği düşünülüyor.

HTC tarafından şu sırada test edildiği söylenen One M8 Prime'ın yaz aylarında tanıtılması bekleniyor. Bununla birlikte, One (M8)'in plastik kasalı daha ucuz bir modelinin de, Ace adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor...

Okuyucu Yorumları