Sudan korkmayan depolama cihazı!

İster suya düşsün, ister üzerine su dökülsün, ister kumların arasında kaybolsun. Su, toz, hatta basınç bile bu cihaza dokunmuyor.

Bu cihaz sudan korkmuyor

Sıcak yaz günlerini havuz-deniz kenarında geçirenler, bol bol fotoğraf ve video çekenler için sudan korkmayan bir depolama ürünü çıktı. LaCie'nin yeni diski Rugged Thunderbolt ister suya düşsün, isterse kumların arasında kaybolsun, suya, toza ve basınca dayanıklı olması sebebiyle, içinde yer alan fotoğraf, video ve diğer tüm dosyalarınızı güvenli bir şekilde depoluyor.

IP54 standartlarında olan LaCie Rugged Thunderbolt, her türlü su sıçramalarına ve ıslanmalara karşı dayanıklı olarak tasarlanmış. Bu sayede deniz ve havuz kenarlarında güvenli kullanım sunuyor. Entegre thunderbolt kablosuyla kullanıcılara ultra hızlı veri aktarımı imkânı sağlayan ürün, 4GB veriyi 10 saniyede aktarabiliyor. Ürün aynı zamanda USB 3.0 arabirimi üzerinden de aktarım yapabiliyor.

Maksimum 380 gram ağırlığında olan LaCie Rugged Thunderbolt'un 250 GB, 500 GB, 1 TB ve 2 TB kapasite alternatifleri bulunuyor.

Okuyucu Yorumları