Suicide Squad 2'de Büyük Sürprizler

İlk film ile önemli bir gişe başarısı yakalayan Suicide Squad'ın ikinci filmi hakkında bomba gibi iddialar geliyor!

Suicide Squad 2'de büyük sürprizler

David Ayer'ın, 2016 yılında yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiğini The Suicide Squad binbir türlü eleştiriye rağmen 800 milyon dolar civarında gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. İddialara bakılırsa, serinin devam filminin çekimlerine; 2019 yılının Eylül ayında "resmen" başlanacak.

Dedikodulara göre, ilk fimde Deadshot rolünü üstlenen Will Smith ikinci filmde yer almayacak. Bunun gerekçesi olarak ise Will Smith'in aşırı yoğun takvimi gösteriliyor. Will Smith pek çok stüdyo ile anlaştı ve bu Warner Studios için büyük bir problem. Diğer bir soru ise Oscar ödüllü oyuncu Margot Robbie'nin ikinci filmde yer alıp, yer almayacağı yönündeki dedikodulara dayanıyor. Eğer iddialar doğruyu yansıtıyorsa; Oscarlı güzel oyuncu Robbie; Birds of Prey ve Sirens of The Gotham filmlerinde yer alıp, Suicide 2'de yer almayacak.

Yeni filmde Bronze Tiger (Bu karakter zaman zaman, dünyanın en büyük savaş sanatları ustası Batman'e karşı bile galip gelmeyi başardı) ve Apocalips'te Big Barda'yı sürklase eden The Muscle: Knockout gibi karakterler yer alacak. Kısacası Yeni ve Eski Tanrılar 2019 yılının sonunda, The Suicide Squad 2'de karşı karşıya gelecek..

Okuyucu Yorumları